TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İlk saat önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

İlk saat önerisi

Mesaj somer » 08 Nis 2025, 17:37

Merhaba,
Ben bir lise öğrencisiyim ve son zamanlarda saatlere merak saldım. Böylelikle de ilk saatimi almak istiyorum. Öyle ahım şahım bir şey olmasına gerek yok, çünkü zaten bütçeme göre düzgün bir saat yoktur kanımca. Ama sizlere de sormak istedim, 2.5 bin liraya kadar başlangıç saati ne alabilirim veya para mı biriktirmeliyim?
Kullanıcı avatarı
somer

Re: İlk saat önerisi

Mesaj hknmtn » 09 Nis 2025, 02:01

Merhaba, bir lise öğrencisi için 2,5 iyi para aslında. Eğer mekanik saat istiyorum diyorsanız size tavsiyem vintage diye tabir edilen eski saatlere bakmanız yönünde olabilir. Çok yıkık dökük olmamak kaydıyla, temiz, Swiss Made, kurmalı bir saat olabilir. Seiko 5, Orient ya da Citizen 'in eski modelleri olabilir. Eski Rus, Sovyet saatleri olabilir.
Quartz da olur derseniz alternatifler çoğalır. Casio, Pulsar, Lorus gibi markalara yönelebilirsiniz.
Çinli otomatik saatlerde bulunabilir ancak onları almadan önce gene bir danışırsanız iyi olur. Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
hknmtn

Mesaj erydn » 09 Nis 2025, 12:36

Tarz olarak uyarsa Casio AE-1200WHD-1AV
Kullanıcı avatarı
erydn

Mesaj Batu52 » 09 Nis 2025, 13:20

Sıfır almak niyetindeyseniz Casio bu fiyatlara alınabilecek en iyi tercih olacaktır ancak otomatik bir saat olsun istiyorsanız 2.el Seiko 5 ler veya Citizenler olabilir.
Kullanıcı avatarı
Batu52

Mesaj somer » 09 Nis 2025, 23:17

Sağolun cevaplar için galiba o bantta beğendiğim bir sıfır Casio modelini alacağım görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
somer

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 146 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners