TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Gecikmeli Merhaba

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Gecikmeli Merhaba

Mesaj Emre » 25 Haz 2011, 11:35

Hosgeldiniz ufukyil :champ: Bu arada Marc Jacobs ve Michael Kors'u listenden cikar bence :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj herofb » 25 Haz 2011, 11:35

merhabalar , tekrar hoşgeldiniz

böyle bir girişe çok kısa bir şekilde hoşgeldiniz demek pek olmadı ama işte bende böyle iletimi uzatmaya çalışıyorum :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj corci » 25 Haz 2011, 11:39

Arkadaşlar öncelikle merhaba bu siteye rastlantı sonucu girdim ve inceledim saat tutkunu olmak bir ayrıcalık ve farklı bir duygu olduğunu gördüm ufuk kardeşimin yazıısı da inanın beni çok etkiledi bende zamanım elverdiği müddetçe forumunuza takılacağım.
bennim şuan bir sıkıntımı dile getirecem tabiki saatimle ilgili biraz teknik ancak cevap vereceğinizi umuyorum 1 sene önce amerikadan bir adet timex aldım ancak pusulasını ayarlayamadım ankaradaki saatçilerde yapamadılar, bu saatin kalibrasyon ayarı nasıl nerede ne şekilde yapılır yardımcı olursanız sevinirim

iyi çalışmalar
Kullanıcı avatarı
corci

Mesaj asymptote » 25 Haz 2011, 11:40

Merhaba Ufuk, foruma hoşgeldin. O nasıl bir listedir öyle :) Bence tümüne sahip olsan bile içlerinde en gözdesi Omega Seamaster 1970 1002 calibre olur. Forumda görüşmek üzere..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj cenk » 25 Haz 2011, 13:19

foruma hoş geldiniz.yazınızı bir çırpıda bitirdim. :thumbup: keyifli vakitler :champ:
Kullanıcı avatarı
cenk

Mesaj ufukyil » 25 Haz 2011, 19:13

Tekrar hoşbulduk arkadaşlar, sıcacık yorumlarınız için teşekkür ederim. emre08 Marc Jacob ve Michael Kors markalarını yazmamın nedeni kasa tasarımlarından ötürü olması. O listede yer almamalarını gerektiğini biliyorum. Gözünden kaçırmamışın helal olsun :)
Uniqueness at it's best...
Kullanıcı avatarı
ufukyil

Mesaj msturan » 26 Haz 2011, 11:27

Hoşgeldiniz ufukyil, bayadır kitap okumuyordum bu giriş çok iyi geldi :D Şaka maka bir çırpıda okudum :)

BU sıralar forumda aktif üyeler çoğalıyor sevindirici bir gelişme, 10 dakikada bir "aktif konular" sayfasını refreshleyen birisi olarak :D
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj Bond » 26 Haz 2011, 19:40

TSF'ye ve aramıza hoşgeldin Ufuk, yeni Graham için tebrikler. :champ: Samimi ve içten tanıtım mesajın için sağol. :thumbup: Bizim içinde bu derece ilgili arkadaşları aramızda görmek çok sevindirici. Yazıda super olmuş :D Forumlarda görüşmek üzere.

Corci burası Timex pusula kalibrasyon konusunun yeri değil görüldüğü üzere ama Timex'i Merkez Saat isimli bir firma ithal ediyordu sanırım. Distribütör liste konusunda iletişim bilgileri vardır. Ararsan teknik servise yönlendireceklerdir.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Önceki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners