hknmtn yazd覺:%10 iskonto 羹zerine %19 vergi iadesi bence g羹zel bir indirime denk gelir.
Saat hali haz覺rda stounda olan bayilerden indirim almak daha kolayd覺r elbette. Ama genelde stokla alakal覺 deil. Bayinin sat覺a nas覺l yaklat覺覺yla alakal覺 bir durum. Saatin 羹retimi devam ediyorsa stokta olmasa bile tedarik ederler. Bayilere iskonto pay覺 zaten veriliyor firmalar taraf覺ndan.
Jugadorian yazd覺:hknmtn yazd覺:%10 iskonto 羹zerine %19 vergi iadesi bence g羹zel bir indirime denk gelir.
Saat hali haz覺rda stounda olan bayilerden indirim almak daha kolayd覺r elbette. Ama genelde stokla alakal覺 deil. Bayinin sat覺a nas覺l yaklat覺覺yla alakal覺 bir durum. Saatin 羹retimi devam ediyorsa stokta olmasa bile tedarik ederler. Bayilere iskonto pay覺 zaten veriliyor firmalar taraf覺ndan.
Mail veya bir ekilde iletiime ge癟tiim 癟ou maaza ile gittiimde g繹r羹me ans覺m oldu. A癟覺k癟as覺 baz覺 firmalar elinde olmas覺na ramen k覺l ald覺rmadan fiyat budur diyor. Ama benim beendiim modelin olduu firma saolsun indirim salad覺 ve tax refund i癟in %19 olmasa da yakla覺k %15 gibi bir iade salad覺lar.
Bu arada normalden daha y羹ksek bir tax refund'覺 arac覺 firma olmad覺覺 i癟in yapabiliyorlar. Tabi bunun i癟in 羹lkeden ayr覺ld覺ktan sonra formu tekrar gittiinde fiziki olarak geri g繹t羹rmek veya kargolamak gerekiyor. Ben de tekrar gideceim i癟in bu y繹ntem iime geliyor.
Sonu癟 olarak Nomos Glash羹tte hay覺rl覺s覺 olsun.
hknmtn yazd覺:Jugadorian yazd覺:Sonu癟 olarak Nomos Glash羹tte hay覺rl覺s覺 olsun.
Hay覺rl覺 olsun. Nomos Club Campus 736 var bende de. Nomos benim de beendiim, takip ettiim bir marka. Hangi modeli size ka癟a gelmi oldu imdi?
Jugadorian yazd覺:hknmtn yazd覺:Jugadorian yazd覺:Sonu癟 olarak Nomos Glash羹tte hay覺rl覺s覺 olsun.
Hay覺rl覺 olsun. Nomos Club Campus 736 var bende de. Nomos benim de beendiim, takip ettiim bir marka. Hangi modeli size ka癟a gelmi oldu imdi?
Ben de 736 ald覺m. Kabaca liste fiyat覺n覺n %21-22 gibi bir aa覺s覺na gelmi oldu.
onno92 yazd覺:Ge癟tiimiz ay ben de Nomos 724 glass back ald覺m, Montredo sitesi 羹zerinden. 襤ndirim vard覺, 1150 euro'ya geldi tax refund olmadan. Tax refund belgelerini de ald覺m ama onu iletebilecek miyim bilmiyorum u an.
Sizin tam ka癟a geldi 736, kendi sitesindeki liste fiyat baka, bayilerdeki liste fiyat覺 baka 癟羹nk羹.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: ofis ve 278 misafir
|