kesikparmak yazdı:Bu işler biraz bütçe meselesi. Gelirin yüksektir. Kolunda prestijli bir markadan saat taşıma ihtiyacın vardır. O zaman saat tercih edersin. Ben kendime şöyle bir limit belirledim. Taksitli de alsam 1 aylık maaşımın üzerinde bir saat modeli almıyorum. Örneğin 250k lık bi saat benim maaşımın yaklaşık 4 katı olduğu için de, benim için yatırım yapmanın daha doğru olacağı bir miktar.
Tabi hisse konusunda bir şey söyleyemem. Ben BIST hisselerinde, yatırımlarını, yönetimini, bilançolarını sevdiğim şirketlere yatırım yapıyorum. ABD borsalarını, haber akışlarını takip edebilirim diyorsan tabi S&P, Dow Jones, Nasdaq hisselerine de yatırım yapabilirsin. Benim şahsen yeterli ingilizcem yok anlık ABD hisseleriyle alakalı bilgi almak için.
Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkürler.
Hal-i hazırda yatırımlar devam ediyor. Bu bahsi geçen bütçe beni zorlamaz fakat bir yandan PALANTIR ve HOOD'tan sonra GOOGL bağırıyor. Hisse alıp 2-3 yıl içinde çok rahat submariner alabilecek duruma gelebilir kazanç. (Bu da burada hatıra olarak kalsın.)