2 g羹nd羹r kolumda +1 gidiyor uan
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Evet farketmemitim kadran detay覺 癟ok g羹zelmi[emoji106]
Srpr yazd覺:1-2 ay kadar 繹nce Khaki Field Expedition 37mm beyaz kadran, 癟elik bilezikli modeli sat覺n ald覺m.
D羹n zaman tutma performans覺n覺 merak ettim. Saniye tam 12'de iken durdurup Casio A500 saatim de ayn覺 saati saniyesi tam 00 olacak ekilde g繹sterdiinde tekrar balatt覺m.
Bug羹n 24 saat sonra bakt覺覺mda 6 saniye civar覺nda ileri sapt覺覺n覺 g繹r羹yorum. Haftal覺k olarak da takip etmeye 癟al覺aca覺m.
Saatimde Powermatic-80'in Hamilton versiyonu olan H-10 mekanizma mevcut.
Ayn覺 mekanizmaya sahip olan arkadalar saatlerinin zaman tutma performans覺n覺 hi癟 繹l癟t羹ler mi ve 繹l癟t羹ler ise nas覺l bir performans g繹rd羹ler acaba merak ediyorum.
Ayn覺 bende de h10 pioneer pilot vard覺 +6 yd覺 saatiniz iyi yani 癟ok uzun kullan覺mda aylarca yani 4 e falan bile iner.Srpr yazd覺:1-2 ay kadar 繹nce Khaki Field Expedition 37mm beyaz kadran, 癟elik bilezikli modeli sat覺n ald覺m.
D羹n zaman tutma performans覺n覺 merak ettim. Saniye tam 12'de iken durdurup Casio A500 saatim de ayn覺 saati saniyesi tam 00 olacak ekilde g繹sterdiinde tekrar balatt覺m.
Bug羹n 24 saat sonra bakt覺覺mda 6 saniye civar覺nda ileri sapt覺覺n覺 g繹r羹yorum. Haftal覺k olarak da takip etmeye 癟al覺aca覺m.
Saatimde Powermatic-80'in Hamilton versiyonu olan H-10 mekanizma mevcut.
Ayn覺 mekanizmaya sahip olan arkadalar saatlerinin zaman tutma performans覺n覺 hi癟 繹l癟t羹ler mi ve 繹l癟t羹ler ise nas覺l bir performans g繹rd羹ler acaba merak ediyorum.
depechemode yazd覺:
ok iyi . G羹le g羹le kullan覺n. Bir 癟ok uzak dou markalar覺 繹rnein spinnaker NH34 (GMT olanlar) ve NH35 kullan覺yor. zellikler NH34 cosc sertifikal覺 gibidir.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: btozkan, ogeday ve 206 misafir
|