TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko 5 GMT SSK003 İzmir Bakım

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko 5 GMT SSK003 İzmir Bakım

Mesaj korayyalnizlar » 22 Haz 2025, 14:40

Herkese merhabalar, geçtiğimiz aylarda bir Seiko 5 SSK003 satın aldım fakat saatin ciddi bir sapması söz konusu. Önümüzdeki aylarda da başka şehirlerde olacağımdan kısa zaman içinde İzmir
'de ayar yaptırabileceğim bir yere ihtiyacım var. Saati hepsiburada üzerinden aldığımdan ayarı kendim ve bilinen bir yerden yaptırmak istiyorum. İzmir içinde önerebileceğiniz bir yer var mıdır?
Driving and Styling.
Kullanıcı avatarı
korayyalnizlar

Re: Seiko 5 GMT SSK003 İzmir Bakım

Mesaj hknmtn » 22 Haz 2025, 18:10

Merhaba, normal şartlarda saatinizin garantili olması lazım. Garanti sürecini başlatmanızı öneriyorum.
Kullanıcı avatarı
hknmtn

Mesaj korayyalnizlar » 23 Haz 2025, 02:43

hknmtn yazdı:Merhaba, normal şartlarda saatinizin garantili olması lazım. Garanti sürecini başlatmanızı öneriyorum.

Evet saatim garantili, sistem üzerinden kendilerine mesaj attım ve süreç hakkında dönüş bekliyorum. Basit bir ayar problemi olduğunu düşünüyorum. Ufak bir düzeltme yapayım saati N11'den Hepsipopüler satıcısı üzerinden aldım. İlerleyen günlerde benzer problemler yaşayabilecek üyeler adına konu üzerinden gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim.
Driving and Styling.
Kullanıcı avatarı
korayyalnizlar

Mesaj mturann » 23 Haz 2025, 10:21

korayyalnizlar yazdı:
hknmtn yazdı:Merhaba, normal şartlarda saatinizin garantili olması lazım. Garanti sürecini başlatmanızı öneriyorum.

Evet saatim garantili, sistem üzerinden kendilerine mesaj attım ve süreç hakkında dönüş bekliyorum. Basit bir ayar problemi olduğunu düşünüyorum. Ufak bir düzeltme yapayım saati N11'den Hepsipopüler satıcısı üzerinden aldım. İlerleyen günlerde benzer problemler yaşayabilecek üyeler adına konu üzerinden gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim.

:thumbup: :thumbup:
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj Jugadorian » 23 Haz 2025, 12:13

Saatin şu anki bahsettiğiniz sapması ne kadar??
Hi! I'm newbie.
Kullanıcı avatarı
Jugadorian

Mesaj korayyalnizlar » 23 Haz 2025, 16:03

Jugadorian yazdı:Saatin şu anki bahsettiğiniz sapması ne kadar??

Günde 1 dakika civarı hocam
Driving and Styling.
Kullanıcı avatarı
korayyalnizlar

Mesaj korayyalnizlar » 23 Haz 2025, 16:08

N11'den geri dönüş yapıldı. Muhtemel bir balans ayarı problemi olduğu, garanti belgesindeki ilgili yere gönderildiğinde incelemenin yapılıp ortalama 1 haftada saatin yeniden elimde olacağı belirtildi. Çok yakın bir ilgi gösterildiğini söylemek mümkün değil, hatta telefonda görüştüğümüz arkadaş otomatik saatlerin hava değişimlerinde sapma yapabilme ihtimali olduğunu belirtti fakat bir Vostok kullanıcısı da olarak hiçbir mekanik saatin hava değişiminden günde 1 dakika sapma yapacağını düşünmüyorum :D
Driving and Styling.
Kullanıcı avatarı
korayyalnizlar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 252 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners