Heesh yazd覺:
5 g羹nd羹r tak覺yorum +2 uan
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
ok iyi, bu deer bir g羹n i癟in olsa bile harika.
Heesh yazd覺:
Valla cumartesiden beri tak覺yorum 1 tek pazar g羹n羹 bi saat fark覺 oldu san覺r覺m iyi kuramad覺m san覺r覺m 1 g羹n geriden 1 saat geri idi d羹zg羹nce kurdum sonra +2 ile devam ediyor omega makinalar覺 g羹zel terra modelleri daha iyidir double barrel sistemi vardepechemode yazd覺:Heesh yazd覺:
ok iyi, bu deer bir g羹n i癟in olsa bile harika.
Bende 繹yle yap覺yorum 癟al覺t覺ktan sonra 3-4 癟evirip tak覺yorumdepechemode yazd覺:Asl覺nda otomatik saatleri 5-10 tur kurup kola takmak iyi olur. Fazla kurmak iyi deil deniyor.
mustafa4861 yazd覺:Seiko king turtle J padi 4r36 g羹nde -2 yada +1 fakat sol yada sa kola takt覺覺m i癟in haftada 5 saniye yi yakal覺yor覺m.
Orient kamasu 2 pepsi g羹nde +10 saniye
Seiko 5 sport (25 y覺ll覺k) 7s26 g羹nde +5 saniye.
depechemode yazd覺:mustafa4861 yazd覺:Seiko king turtle J padi 4r36 g羹nde -2 yada +1 fakat sol yada sa kola takt覺覺m i癟in haftada 5 saniye yi yakal覺yor覺m.
ok iyi, Orient ve Citizen baar覺l覺 ancak seikolar覺n rezerv dolu olmad覺覺nda sapmas覺 fazla oluyor.
mustafa4861 yazd覺:depechemode yazd覺:mustafa4861 yazd覺:Seiko king turtle J padi 4r36 g羹nde -2 yada +1 fakat sol yada sa kola takt覺覺m i癟in haftada 5 saniye yi yakal覺yor覺m.
ok iyi, Orient ve Citizen baar覺l覺 ancak seikolar覺n rezerv dolu olmad覺覺nda sapmas覺 fazla oluyor.
襤lgin癟tir bendeki 4r36 efsane 癟覺kt覺. Japan 羹retimi olanlar覺n kalibresi daha hassas m覺 yap覺l覺yor acaba. Bendeki King turtle Madein Japan J
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 28 misafir
|