TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Rolex Saatler İle İlgili Tüm Konuları Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Mesaj eskiserkan » 16 Ağu 2025, 18:45

Resim
Kullanıcı avatarı
eskiserkan

Mesaj drmalibu » 16 Ağu 2025, 19:22

Airking tutulmuyor mu arkadaşlar pek rastlamadım sizlerde
Kullanıcı avatarı
drmalibu

Mesaj scarbo » 16 Ağu 2025, 22:29

drmalibu yazdı:Airking tutulmuyor mu arkadaşlar pek rastlamadım sizlerde

Seveni kullananı var, hatta youtube da bu modele bayılan bir kaç videoya denk gelmiştim ama burada çok popüler değil benim gördüğüm.
Kullanıcı avatarı
scarbo

Mesaj scarbo » 16 Ağu 2025, 22:57

Bugün Adana Times’da Land-Dweller denedim, bilezik müthiş, kasa oldukça ince ve estetik, konfor iyi, mekanizmayı havalı bir şekilde açık olarak görüyorsun, kadran benim zevkimin tam tersi (zevkler, renkler farklıdır sevene lafım yok) satın almak istenirse kaç takla atılması gerektiğini kibarca sordum ( ben takla değil kılımı kıpırdatmayacağım bu arada :) , temin etmek için Prometheus olmak gerekiyor onu anladım ben, Prometheus’un ateşi çaldığı gibi oyunlar çevirmem gerekiyor , kolumda bir sub modelinden sonra takınca açıkçası vaov etkisi vermedi, vitaminsiz Rolex gibi kaldı, tabiki farklı kategorinin (Dress watch tadında) narin, estetik kavramı içinde gider mi belki gider. Aklımda tek kalan etkisi müthiş bileziği.
Kullanıcı avatarı
scarbo

Mesaj drmalibu » 16 Ağu 2025, 23:33

scarbo yazdı:

Seveni kullananı var, hatta youtube da bu modele bayılan bir kaç videoya denk gelmiştim ama burada çok popüler değil benim gördüğüm.

Kolda farklı duruyor yalnız, yeşil marka ismi ve sarı logosu ayrı bir canlı duruyordu. Batgirlde beklediğimden iyi durdu kolumda. Ama onda sıra uzun sürebilir diye airkinge yazıldım bakalım beklemedeyim
Kullanıcı avatarı
drmalibu

Mesaj scarbo » 17 Ağu 2025, 00:24

drmalibu yazdı:
scarbo yazdı:

Kolda farklı duruyor yalnız, yeşil marka ismi ve sarı logosu ayrı bir canlı duruyordu. Batgirlde beklediğimden iyi durdu kolumda. Ama onda sıra uzun sürebilir diye airkinge yazıldım bakalım beklemedeyim

Hayırlısı olsun, muhakkak öyledir, her modelin kendine özgü gösterişli tarafı olacaktır önemli olan sizin beğenmeniz, gmt ler bana söylenen 3,4 seneden başlıyor :D :D , starbucks anladığım kadarıyla bayide senede toplamda 10 adeti geçmiyor , çelik daytona sormuyorum :D bu söylenen. Benim inandığım hepsi gri markete gidiyor. Bana Rolex öner deseler Sub öneririm. Date veya no date farketmez temin ediliyorsa kapın üzmez.
Kullanıcı avatarı
scarbo

Önceki

Dön TSF Rolex Crown Club

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Mtn, scarbo ve 94 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners