T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
DenizKSK » 13 May 2011, 22:58
punk yazd覺:Emre reis s羹p羹r羹r beyler.
Adam hakl覺 beyler.
u saat itibariyle 4 sayfa olmu WUS konusu. Elle tutulur 4-5 foto var. Bizim 1. fotoraf覺m覺z kat覺l覺rsa ilk 5'e 癟ok 癟ok rahat girer derim ben.

"A Samurai always wears two swords."
-

DenizKSK
-
- Ya: 38
- Kay覺t: 24 Au 2010, 17:20
-
asymptote » 14 May 2011, 00:00
ok baar覺l覺 birka癟 makro 癟ekimi var benim g繹rd羹羹m. Kendi g繹lgesine saat giydirmi 羹yenin biri, o fotoraf覺n an itibariyle g繹lge temas覺n覺 en iyi ileyen fotoraf olduunu d羹羹n羹yorum. ok zekice kurgulanm覺 fakat g繹lgede fotoraf覺 癟ektii belli oluyor

kaybederse burdan kaybeder..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
- Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28
Archezia » 14 May 2011, 13:28
Nicky Zenith, Bond ise Seiko ile kat覺lm覺 bile. (: Ben de avatar覺m覺 sokaca覺m yar覺maya ama b羹y羹k halini bulamad覺m bir t羹rl羹. B繹yle soksam olur mu acaba?

"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
-

Archezia
-
- Kay覺t: 20 Haz 2010, 22:41
DenizKSK » 14 May 2011, 13:47
imdi bende 羹ye oldum taze taze WUS'a. Acaba 1965 Technos fotoraf覺m覺 g繹ndersemmi??

Ger癟i o kadar foto aras覺nda kaybolur gider ama..
EK: Valla g繹nderdim. Hadi bakal覺m.

"A Samurai always wears two swords."
-

DenizKSK
-
- Ya: 38
- Kay覺t: 24 Au 2010, 17:20
-
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: csgoz, fsinan, mancho, rasras, recklesstr ve 201 misafir