TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SPB455J1 Hakkındaki Düşünceleriniz?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko SPB455J1 Hakkındaki Düşünceleriniz?

Mesaj furkanydn » 06 Eki 2025, 20:55

gncgrl yazdı:Üzülerek söylüyorum, para kaybetmek istemiyorsanız Türkiye'de hobi sahibi olmayacaksınız.

Uzun yıllar önce kendim için bir bütçe oluşturdum. Zamanla biriktirdiklerimle de ilaveler yaptığım bu bütçe yeri geldi silah, yeri geldi motosiklet, yeri geldi saat oldu.

Saat ikinci el değeri hakkında en ufak bilgim de yok, kendi elimdekiler ne eder etmez onu bile bilmiyorum. İkinci elde zarar etmeden hobinize devam etmek ise amacınız sizden daha deneyimli arkadaşlarınıza güvenebilirsiniz.

Yine de bence fiyat da çok iyi.Saygılarımla

Teşekkür ederim. Saati kullanıyorum. Tissot hamilton gibi birçok marka denedim mağazalarda. Bu seiko kadar hoşuma giden olmadı bu fiyatlarda. Iadeden vazgeçtim.
Kullanıcı avatarı
furkanydn

Mesaj furkanydn » 06 Eki 2025, 20:59

recepergun yazdı:
furkanydn yazdı:Beyler butcem dahilinde bu saati 55 bin tl ye aldım. Cok kararsızım suan kutusunda daha açmadım iade etmek için 10 gün sürem var. Uzun yıllar takmayı düşünüyorum fakat bu paraya Seiko değer mi bilemiyorum. Bu hobide yeniyim.
Daha çok iadeye destek için yazmış gibisiniz, artı olarak çok fazla yorum mevcutta olmasına rağmen iadeye yakın gördüm sizi. Haklısınız da aslında, ülkemizin ekonomik koşulları maalesef harcamalarımızı yaparken 2 defa düşündürtüyor. Bu paraya bu ürün değer mi sorusu geldiğinde eğer acil ihtiyaç olan bir mal değil ise anında onu bırakmalısınız, çünkü sonrasında pişman olacaksınız.

Hobide yeni iseniz bütçenizi daha düşük tutarak, satmanız durumunda oransal olarak değişmesede tutar olarak daha düşük zararınız olacaktır, vaya en iyi çözüm temiz 2.el satın almak olabilir, çok daha az zarar edersiniz.

---
reviewbyrec

Yorum yazıp vakit ayıran herkese tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Evet en başta iadeyi daha yakindin daha tecrübeli kişilerden onay bekliyordum fakat kullanınca fikirlerim cok değişti. Daha fazlasına bile değer bu saat. Görüntüsü muhteşem.
Kullanıcı avatarı
furkanydn

Mesaj MrJingles » 07 Eki 2025, 07:53

Önemli olan kullanmaktan keyif aldığınız, bakınca bile sizi mutlu edebilen, “evet, bu benim tarzım” dedirten modeldir. Belki İsviçre alsaydınız sizi bu kadar mutlu etmeyecekti. Tatmin etmeyen bir şeyleri olacaktı. Siz beğeniyorsanız en iyisi odur.
Gerçek bir saat enerjisini pilden ve ışıktan değil sahibinden alır.
Kullanıcı avatarı
MrJingles

Mesaj furkanydn » 07 Eki 2025, 12:07

MrJingles yazdı:Önemli olan kullanmaktan keyif aldığınız, bakınca bile sizi mutlu edebilen, “evet, bu benim tarzım” dedirten modeldir. Belki İsviçre alsaydınız sizi bu kadar mutlu etmeyecekti. Tatmin etmeyen bir şeyleri olacaktı. Siz beğeniyorsanız en iyisi odur.

Kesinlikle katılıyorum size. Kullanmaktan keyif alıyorum.
Kullanıcı avatarı
furkanydn

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 24 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners