Elinize sağlık hem fikir hem de mevcut çalışmalarınız harika görünüyor.
Bir sorum olacak, kendi logonouzu nasıl yaptınız?
Merhaba nikel bazlı bir transfer logo kullanıyorum. Sadece tasarımı bana ait, bazı yurtdışı tedarikçiler istediğiniz boyutta kesip yollayabiliyor. Uygulamasının biraz fazla zahmetli olmasının dışında memnunum.burkay88 yazdı:Elinize sağlık hem fikir hem de mevcut çalışmalarınız harika görünüyor.
Bir sorum olacak, kendi logonouzu nasıl yaptınız?
Hatırlatma için teşekkür ederim ama zaten Youtube kanalını açarken avukat arkadaşıma rica ettim hallettirdim o konuyu. Teşekkür maiyetinde haftaya gelecek içerikten ufak bir spoyler vereyim.recepergun yazdı:Hayırlı olsun güzel bir proje, umarım daha da iyi noktalara getirebilirsiniz.
Konunun dışında kullanmış olduğunuz ismi ileride profesyonel olarakta kullanmayı hedefliyorsanız Türk Patent'ten isim hakkını almanızı öneririm, bu durumu ticarete dökmüş para koparmaya çalışan uyanıklar var, ileride başınız ağrımasın.
---
reviewbyrec
Rica ederim ne demek [emoji846]Curiosity yazdı:Hatırlatma için teşekkür ederim ama zaten Youtube kanalını açarken avukat arkadaşıma rica ettim hallettirdim o konuyu. Teşekkür maiyetinde haftaya gelecek içerikten ufak bir spoyler vereyim.recepergun yazdı:Hayırlı olsun güzel bir proje, umarım daha da iyi noktalara getirebilirsiniz.
Konunun dışında kullanmış olduğunuz ismi ileride profesyonel olarakta kullanmayı hedefliyorsanız Türk Patent'ten isim hakkını almanızı öneririm, bu durumu ticarete dökmüş para koparmaya çalışan uyanıklar var, ileride başınız ağrımasın.
---
reviewbyrec![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Curiosity yazdı:Teşekkür maiyetinde haftaya gelecek içerikten ufak bir spoyler vereyim.![]()
Not aldım, ama birinin bunu istemesi gerekiyor yapmamız için.Jugadorian yazdı:Curiosity yazdı:Teşekkür maiyetinde haftaya gelecek içerikten ufak bir spoyler vereyim.![]()
Çok güzel görünüyor özellikle dial'ı çok beğendim. Tebrikler!
Kasaya çok güzel olmuş, fotoğrafa bakarak california dial versiyonu da olsaymış dedim içimden..
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 26 misafir
|