Arkadalar ge癟tiimiz hafta 襤stanbulda , eski nesil bir Omega bileziinden bakla 癟覺kartmak i癟in; google yorumlar覺na bakarak, Kad覺k繹y Moda mevkiinde, Nezihi Usta isimli saat tamircisine gittim.
Takmadan 繹nce, ilemi yumuak bir zemin 羹zerinde ve 癟izmeye kar覺 繹zen g繹stererek yapmas覺n覺 繹zellikle rica ettim. Bilezie major bir hasar vermemesine kar覺l覺k, hi癟 de 繹zenli davranmad覺覺n覺 s繹ylemek isterim. elik bilezik sert zemine oat pat vurduk癟a i癟im i癟imi yedi.
Bilezikten bakla 癟覺karmaya 500 tl, deneme i癟in takt覺覺m覺z 癟elik bileziin yerine tekrar silikon kay覺覺 takmaya 400 tl olmak 羹zere benden toplam 900 tl talep etti. a覺rd覺覺m覺 anlay覺nca ben saate g繹re para al覺yorum, dolarl覺k saat tak覺yorsun, bu saate normal dedi [emoji3]. X marka olsayd覺 daha da fazla al覺rd覺m dedi.. ( bizzat kendi ifadeleridir). Bu ilemi servisinden yapt覺rsam, benden min. 5-6 bin tl alacaklar覺n覺 s繹yledi [emoji3]
Dedim ki, y覺llard覺r servislere de muhtelif saat tamircilerine de gidiyorum , s繹ylediklerinizin hi癟biri ger癟ekle 繹rt羹m羹yor ve sizinle yaad覺覺m tecr羹beyi ilgili mecralarda da paylaaca覺m , bunu y羹z羹n羹ze kar覺 da s繹ylemi olay覺m.
Ve imdi sizinle payla覺yorum. Rakamlar tabii ki 癟ok k羹癟羹k ama zihniyet 癟ok irite edici. Zira biz tepki vermedik癟e, bu nobranl覺k, bu kabal覺k yeni normal oluyor, her ge癟en g羹n vasatl覺k s覺radanla覺yor.
Teekk羹r ederim.