Bond yazdı:Scarbo bu saat hiç Tissot gibi durmuyor nedense daha üst grup marka bir saat havası katmış kasa materyali ve kadran yapısı ile.
Tarih ayarlamayanlar külübünden herkese iyi günler.[emoji106]
LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
onun da karbon modellerin gördüm bakınırken çok güzel yapmışlar, biraz karbon modellere göz atarken longines hoşuma gitmişti buldum ultrchrone modeli daha sonra zenith defy extreme karbon buldum müthiş saatler ama öncesinde PRX de karbon yapmış deneyeyim dedim ilk önce ucuz yollu Scarbo teşekkür ederim. Franck Müller Vanguard carbon kasa bazıları tam full black etkileyici ama sıfır pek tavsiye etmem, globalde lüks algısı bir hayli yüksek marka ve kasa yapısı çok ayırt edici olsa da değer kaybı bir kaç model dışında baya yüksek. İkinci el mantıklı hale geliyorscarbo yazdı:Bond yazdı:Scarbo bu saat hiç Tissot gibi durmuyor nedense daha üst grup marka bir saat havası katmış kasa materyali ve kadran yapısı ile.
Tarih ayarlamayanlar külübünden herkese iyi günler.[emoji106]
LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bond Franck muller de süperonun da karbon modellerin gördüm bakınırken çok güzel yapmışlar, biraz karbon modellere göz atarken longines hoşuma gitmişti buldum ultrchrone modeli daha sonra zenith defy extreme karbon buldum müthiş saatler ama öncesinde PRX de karbon yapmış deneyeyim dedim ilk önce ucuz yollu
( diğerlerine göre yani ) hoşuma gitti şuan diğerlerine bakınmıyorum çok güzel yapmışlar aldığım için söylemiyorum, mekanizma silikon balans top Grade versiyon, kadran süper, materyal hafif daha ne olsun, renkli kayışlarla yaz saati olur.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], scarbo, tt59 ve 93 misafir
|
||||||||||||||