Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Konu için teşekkürler Asymptote Bu güzel Glashütte'nin birkaç güzel resmini daha ekleyelim konuya
Msturan 30 günlük periyod limiti ile 15 dk'lık aralıklı olarak alarmını kurabiliyorsun yani örnek 25 gün sonrasına 08:00'a / 08:15'e / 08:30'a gibi ama 08:17'ye yada 08:20'ye kuramıyorsun. Bu arada toplam 600 parçadan oluşan mekanizmanın alarmı kontrol eden ajanda modülü 340 parçadan oluşuyormuş, asıl etkileyici olan kısım ise 3. zemberek sayesinde saat mekanizması durmuş dahi olsa alarm sistemi çalışıyormuş. Bu özelliği linkteki bilgiden okudum. Sonra mekanizma ile ilgili orijinal kaynaklardan daha teknik bilgiler ekleyebiliriz, mekanizma arka kapaktan bakınca çok farkı belli etmiyor ama dünyada bir ilk olarak lanse edildiğine göre içi sistem yapısı çok farklı olmalı.
Bond, teşekkürler ben de 15 dakika hassasiyeti saat tutmadaki hassasiyet gibi anladım Yani 09:37'ye kuracağım ve 15 dakika ileri ya da geri bir zamanda çalacak gibi.. Şimdi oturdu
Bu arada 340 parça nedir ya, korktum
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.