TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TAG Heuer Aquaracer Quartz Chrono Saniye Problemi

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

TAG Heuer Aquaracer Quartz Chrono Saniye Problemi

Mesaj onuratamer » 26 Tem 2011, 17:01

Merhabalar,

Yakin bir arkadasimdan takasla CAF1112 Tag Heuer Aquaracer Quartz Chronograph saat aldim. Saatin fiziki durumu oldukca iyi, zaten aldigim arkadas da temiz kullaniyor saatlerini. Ancak kronometresinde saniye kismi calismiyor, tam 12'de sabit kalmis durumda. Bu modelde kronometrenin saniyesi ve dakikasi saatin ana kadraninda (akrep yelkovanla ayni yerde) Dakikasi calisiyor, hatta geri kalan tum fonksiyonlarda hicbir sikinti yok. Sizce sorun ne olabilir. Basit bir tamiratla giderilebilir mi? Bu saatte kullanilan makine standart bir ETA diye biliyorum ve aslinda 30-40 USD'lik makine. Sizce yetkili servisinde bu tarz bir tamirat ne kadar tutar?
Kullanıcı avatarı
onuratamer

Re: TAG Heuer Aquaracer Quartz Chrono Saniye Problemi

Mesaj bengisaat » 26 Tem 2011, 21:10

Bahsettiğiniz şikayet, akla krono sisteminin bobin arızasını getiriyor.Servisinde elbette yaparlar ancak tamir ücreti genellikle saatin mekanizmasının fiyatına göre değil saatin fiyatına göre belirlenir .

Makinası İlk bakışta esa 8161 serisi gibi görünüyor (Bu makinayı bir kaç marka da daha kullanıyor).

Kesin arızayı ve fiyatı, saati açan usta verebilir.

Piyasada güvenebileceğiniz bir usta yoksa servisine gönderirsiniz oldukça pahalı tamirden sonra içiniz rahat olarak kullanabilirsiniz.
Güvenebileceğiniz bir usta varsa servisine boşa o kadar para vermeyin...
En son bengisaat tarafından 27 Tem 2011, 23:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Re: TAG Heuer Aquaracer Quartz Chrono Saniye Problemi

Mesaj onuratamer » 27 Tem 2011, 15:29

Cok tesekkurler. Yurtdisinda yasiyorum ve malesef tanidik usta yok. Bu durumda pili bittiginde yetkili servisine goturur, bir fiyat alirim. Simdi burada yetkin olmayan bir ustaya verirsem su gecirmezligi vs de gider diye korkuyorum.
Kullanıcı avatarı
onuratamer

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 35 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners