80 CHF gercekten iyi fiyat sayet orjinalligi korunuyorsa, dediginiz gibi kozmetik acidan rahatsiz eden bir deformasyon olursa direkt yenilerim. Su ana kadar saat ve bezel 2 buyuk tehlike atlatti. Ikisini de cok iyi hatirliyorum, cunku kalbim yerinden cikacakti

Ilkinde Hirvatistan'da bir otelde odadan hizli bir sekilde cikarken saatin on kismi duvara cok sert bir sekilde carptim, nasil oldugunu anlamadim bile. Korkarak bezele baktigimda, bezelin %10 luk kisminin surtunmeden bembeyaz oldugunu gordum, resmen duvarin sivasi saate gecmisti. Hemen odaya donup dualarla bir guzel yikayip havluyla sildim... Cizik bile kalmamisti... Digerinde de aksam TV izlerken odamdan bir dusme sesi geldi. Genelde saati yatagimin yanindaki komidinin uzerine koyarim, odaya girdigimde afacan kedimin saati komidinden asagiya atip parkenin uzerinde topla oynar gibi patileriyle oynadigini gordum... Kaplan misali sicrayarak aldim elinden (patilerinden

) cok sukur yine hicbir cizik, veya sorun yoktu.. Bu iki olay sonrasi anladim ki bence en zayif halka olan aliminyum bezel bile ozenerek imal edilmis...