TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Saat Fiyatlar覺 ve D繹viz Kuru Hakk覺nda

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat Fiyatlar覺 ve D繹viz Kuru Hakk覺nda

Mesaj Terasus » 09 Au 2011, 17:06

Ne zaman sordunuz Milgauss fiyatini? Ben gecen ocak ayinda GV olanini sordugumda bana 12500 tl gibi bir fiyat vermislerdi, bu kadar fiyat farkini duymak sasirtti beni.
Kullan覺c覺 avatar覺
Terasus

Ya: 39
Kay覺t: 19 Tem 2010, 06:25

Mesaj Clk » 09 Au 2011, 17:45

Terasus, forumu yakindan takip ediyorsan bu sene basinda yada gectigimiz sene sonunda t羹m l羹ks saat 羹reticilerinin fiyatlarina %7 ve 羹zeri zam yapacagini belirtmistim. Milgauss GV bu furyadan %20'lik bir atis ile cikan belkide tek saat oldu. Kisacasi o zaman sormus oldugun 12.500 TL Mart ile Mayis arasinda 15.000 TL oldu. Birde 羹zerine kur farki binince degmesin yagli boya :)

Ilk GV'mi 4600 Euro'ya alip tam hatirlamasam da 4300-4400 gibi bir rakama vermistim. Ikinci GV bana kriz d繹neminde 4200 Euro'ya mal oldu su an yenisi icin 6000 Euro istiyorlar :D Satsam mi acaba :lol:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Bond » 09 Au 2011, 17:48

Austos ba覺 tekrar yeni art覺 geldi. IWC'de TR listelere direk yans覺d覺, Panerai global art覺 oldu ama T羹rkiye listelerine hen羹z yans覺mad覺, 癟ok yak覺nd覺r. Rolex'te de durum ayn覺 bildiim kadar覺 ile. Bunlar d羹n al覺nm覺 bilgiler bu arada ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj mrhero » 09 Au 2011, 19:45

Ananta m覺 3000 Tl ye al覺rken ald覺覺m saat癟iye Milgauss sormutum grey market olarak 6500 TL fiyat vermiti. u anda Ananta'm 2500
TL ye sat覺l覺rken Millgauss 15000 TL :) Rolex fark覺 ite.
Kullan覺c覺 avatar覺
mrhero

Kay覺t: 06 ub 2010, 22:19

Mesaj gphoton » 09 Au 2011, 20:15

2. el fiyatlari 2500 lira mrhero bey. Sahibinden.com sitesindeki ilanlarda maalesef gerceklik payi yok. Diger sitelerdede elimizde kalmadi diyorlar. Ananta otomatik sifir fiyat 2500 lira oldugunu ben gecen sene bile g繹rmedim. Gecen hafta konak piere gittim orada 4700 idi.
Kullan覺c覺 avatar覺
gphoton

Kay覺t: 12 Nis 2010, 14:53

Mesaj mrhero » 09 Au 2011, 20:25

Hmm ben sahibinden.com ve gittigidiyor.com daki u ilana istinaden demitim: http://urun.gittigidiyor.com/SON-INDIRI ... ZZ41611338

Neyse 繹nemli deil. Avatar覺n覺zdan anlad覺覺m kadar覺yla sizde benim gibi "Seikosever"siniz. Umar覺m u spring drivelarda biraz ucuzlarda bir de spring drive 覺m olur.
Kullan覺c覺 avatar覺
mrhero

Kay覺t: 06 ub 2010, 22:19

Mesaj Terasus » 09 Au 2011, 20:37

Demek son donemlerde Altin'dan sonra en cok kazandiran Milgauss oldu :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Terasus

Kay覺t: 19 Tem 2010, 06:25

Mesaj mrhappy » 11 Au 2011, 17:13

D羹n duty-free alan覺nda euro 2.5961'di ki bu bir 繹nceki g羹ne nazaran 5 kurusluk art覺s demek ve son aylar覺n zirvesiydi..

Benim iktisat fak. girdiim d繹nemden bug羹ne 繹zellikle ilgimi 癟eken konulardand覺r finans piyasas覺 ve bu konuda okudugum yaz覺lar ve baz覺 beklentiler beni u ekilde d羹羹nceye g繹t羹r羹yor.
Sonda s繹yleyeceimi bata s繹ylemem gerekirse dolar d羹羹 y繹n羹nde euro ise y羹kseli y繹n羹nde devam edecek orta vadede.

Nedenine gelince uluslararas覺 kredi veren irketler 羹lkelerin risk durumunu deerlendirirken ulusal para birimine g繹re deil dolara 癟evrilmi haline g繹re deerlendirme yap覺yorlar.Buna g繹re inceleniyor raporlar ve rakamlar $ cinsinden cevrilerek deerlendirme yap覺l覺yor.lke ekonomimizi y繹netenler ise param覺z覺n dolar kars覺s覺nda deer kaybettii zaman yay覺nlad覺klar覺 pozitif raporlar覺n uluslararas覺 alanda dolara cevrildiinde puan kay覺plar覺 yasad覺g覺n覺 g繹rd羹kleri i癟in m羹mk羹n oldugunca dolar覺 frenleyecek ekilde Merkez Bankas覺 kozunu kullanarak ekonomi politikalar覺 羹retmeye devam edecekler.Bu y羹zden ben dolar覺n d羹羹 eimine gireceini tahmin ediyorum.
Da癟kal覺..
Kullan覺c覺 avatar覺
mrhappy

Kay覺t: 06 Au 2011, 13:16

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 174 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners