Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Bak bu saatler bütçene uygun. İthalatçı firma KARPA' nın sitesinde beğeneceğin daha fazla saat olduğunu düşünüyorum. Bir göz at istersen http://www.karpa.com.tr/ORIENT/ORIENT/26-13
Bu saatler KARPA' nın sitesinde yer aldıklarından Türkiye'de bulunmaları kesin gibi birşey. Bu arada saatcell.com' da Orient saatler %40 indirimle satışta, oraya da bakabilirsin. Resmi distribütör garantisiyle satış yapan güvenilir bir sitedir, ben bir tane otomatik Orient aldım, incelemesini de yapacağım yakında..
Saat alırken bu kadar kararlı ve özenli bir arayış içinde olman takdire şayan..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
herojd11 yazdı:Mrhero gercekten kahramansin nasıl bir ilgi alaka tebrik ederim
Sen varken artık bana Hero'luk düşmez nickyim bundan sonra kemal11
Herojd nickini hiç öyle düşünmemiştim ben. Düz herojd diyordum ben kendi kendime Başka bir yusufgarip vakası oldu bu. (Bu arada o hata hala nüksediyor arada )
Edit : Kullanıcı adlarımız konusunda yazmışsın zaten ama unutmuşum işte...
"I may be wrong (But I doubt it!)" Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44