TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hong Kong'dan Saat Almak

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hong Kong'dan Saat Almak

Mesaj herofb » 17 Ağu 2011, 11:55

tabiki geliyor ama çeşitli kanalları olan satıcıların muhakkak ki alımları daha çok adetli ve sizin benim gibi mağazadan alıp satmıyorlardır
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj drk » 17 Ağu 2011, 12:44

Rolex bu iş için iyi bir örnekti. Burada liste fiyatı 2000 dolar olan x marka bir saat zaten indirimle bayiiden 2500tlye alınabiliyor. Hongkongda eminim gezilecek, görülecek çok güzel yerler vardır ;)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj hongkong » 17 Ağu 2011, 12:47

tesekkur ederım demek bayı o kadar ındırım yapıyor yok yıne gezecegımde ama hanı corba paramızda cıksaydı :)
Kullanıcı avatarı
hongkong

Mesaj sadice83 » 17 Ağu 2011, 13:32

bu işte saatle uğraşcağınıza kadın giyimi ve parfümeri sizin için daha karlı olacaktır kuzenim yanılmıyorsam honk kong dan orjınal bi hermes çantayı 500 dolara almıştı türkiyedeki fiyatını pek bilmeden moda diye sonra öğrendiki çanta burda 1500 dolar gibi bir fiyata satılıyor hatta yine kendisi dediki arkadaşlar 800 dolar verdi bilseydim fazla alırdım onlara satardım.Bi de şu varki kadınlar giyim üzerine olan herşey için paraya acımıyorlar örnek kuzenim( 500 dolara çanta) :lol:
Kullanıcı avatarı
sadice83

Mesaj mrhero » 17 Ağu 2011, 13:34

elektronik alıp satabilirsiniz, fotoğraf makinası filan.
Kullanıcı avatarı
mrhero

Mesaj okz » 17 Ağu 2011, 19:42

Arkadaş bence boşver işinmi yok,zira hong kong replica ürünün en çok olduğu yerlerden biri.Hesaplı alacağım diye bide o paraya replica alırsın hepten elinde kalır
Kullanıcı avatarı
okz

Mesaj seastar1000 » 17 Ağu 2011, 20:00

uzun zamandır hong kong a gıtmedım ama eskıde yanı 7-8 sene once saat vede elektronık vede tekstıl urunlerı Turkıye nın yarısı gıbıydı
tam adını yazamıyacagım ama thsım shım falan yazılan bır semt vardı denız kenarından 2 durak ıcerıde bız oralarda dolasırdık
burada 200 tl olan lacoste tsırtu 125tl ye kesın alırsınız hemde orjınal lacoste magazasından
saat ıcın de ne marka alacaksanız o markanın magazası kesın vardır orayı tercıh edın derım
hayırlı yolculuklar
Kullanıcı avatarı
seastar1000

Mesaj Clk » 17 Ağu 2011, 22:30

Bu baslik benim hic hosuma gitmiyor ama demograsi :D deyip susuyorum :evil:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: casio42, kogan ve 207 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners