TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Saat Markalar覺n覺n retim Yerleri ve Kullan覺lan Mekanizmalar

Saat Mekanizmalar覺 ve Teknik Bilgiler Konusunda Payla覺m B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Mekanizmalar覺 B繹l羹m羹nde Bir癟ok Mekanizma reticisi Firman覺n Model, Kalbre ve Makine Verilerine Detayl覺 Fotoraflar覺 ile Ulaabilirsiniz. Ayr覺ca Saatlerde Kullan覺lan Teknolojileri A癟覺klayan Detayl覺 Bilgilendirme Konular覺n覺 Okuyabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat Markalar覺n覺n retim Yerleri ve Kullan覺lan Mekanizmalar

Mesaj Ziyaliv » 31 May 2011, 08:48

Say覺n modern60 umar覺m bu eklediiniz iki g繹nderiyle mesaj覺 alan arkada ki 癟ok yak覺ndan tan覺yorum kendisini 癟ok al覺nm覺t覺r hatta belki de kalbi parampar癟a olmutur ya da hi癟 umursam覺yordur. Hepimize verilen bilgiler var ki sanm覺yorum ki oradaki 羹retim yerlerini yazan ah覺s muhtemel bir bilmilik yapmaya 癟al覺arak 羹st羹n olmaya 癟al覺mam覺t覺r ki o bahsettiiniz mesaj atan arkadatan bahsediyorum kendine distiributorler taraf覺ndan verilen bilgiler 覺覺覺nda yazsm覺t覺r ki yanl覺 olduu ispatland覺覺nda da durumu kabullendi diye biliyorum. Bana sorsayd覺n覺z ibareniz de gayet ho olmu a癟覺kcas覺 bunu okuyarak egonuzun ne kadar y羹kseklere ulat覺覺n覺 fakat bu konuda 癟al覺malar覺n覺z覺 ger癟ekletirirken eski saat ustalar覺n覺n ve onlar覺n varislerinin saat sekt繹r羹ndeki yerel deyimleri ki kurma kolu "crown" yada arkada覺m覺z覺n o zaman bahsettii gibi saat arka kapa覺n覺n kasa ile etraf覺nda turu ile d繹nerek kapanma sistemine bug羹ne kadar saat癟i dedelerimiz, babalar覺m覺z覺n 癟evirilerek kapanan arka kapak denilmesine yanl覺 yanl覺 dorusu vidal覺 arka kapak bahsetmeniz de t羹rk saat癟ilik ge癟miinde kullan覺lan al覺覺lagelmi deyimlerden uzak olduunuzu g繹stemekte. Baar覺lar覺n覺z覺n devam覺n覺 dilerim.
"Saat, Saat癟iden Al覺n覺r...."
Kullan覺c覺 avatar覺
Ziyaliv

Kay覺t: 21 Eki 2009, 00:26

Re: Saat Markalar覺n覺n retim Yerleri ve Kullan覺lan Mekanizmalar

Mesaj Ziyaliv » 31 May 2011, 08:53

forumda baz覺 arkadalar覺m覺z taraf覺ndan 羹retim yerleri arat覺r覺lan ve dorusu verilen bilgiler 覺覺覺nda distiributorlerden verilen bilgiyi (tekrar bahsettiim gibi anlamayanlara) d羹zeltiyorum selamlar.

MARKA / RET襤M YER襤 / MEKAN襤ZMALAR

Emporio Armani / in / Japon miyota quartz ve japon miyota mekanizmalar
Swatch / 襤svi癟re / Swatch group dahilnde 羹retilen ETA mekanizmalar
Longines / 襤svi癟re / Eta automatic ve quartz kronolu, kronografs覺z mekanizmalar
Diesel / in / Japon miyota mekanizmalar, 2030, 6l30, 6l20
Jacques Lemans / Avusturya / Japon miyota mekanizmalar, 2030, 6l30, 6l20, Citizen miyota automatic
Jacques Lemans Geneve/ 襤svi癟re / Ronda quartz serisi mekanizmalar ve eta valjoux automatic mekanizma
Citizen / Japonya / Kendi 羹retimi eco-drive, quartz ve automatik mekanzimalar
Seiko / Japonya / Kendi 羹retimi Kinetic, quartz,spring drive ve otomatik mekanizmaat
Nautica / in / Ronda quartz, miyota automatic ve miyota quartz
Tommy Hilfiger / in / in veya japon sak覺z denilen plastik mekanizmalar ve citizen mekanizmalar
Guess / in / Miyota quartz mekanizmalar
Guess Collection / 襤svi癟re / Ronda quartz, Eta Automatic serisi
DKNY / in / Citizen miyota quartz serisi
Slazenger / Kore / Miyota mekanizmalar 2030 ve 6l20 ailesi
Omega / 襤svi癟re / Kendi 羹retimi co-axial, eta ve eta quartz mekanizmlar
Quantum / Kore / Miyota quartz ve kronograf ayr覺ca 癟in mal覺 dijital mekanizmalar
Hislon / Kore / Miyota quartz ve kronograf ayr覺ca 癟in mal覺 dijital mekanizmalar
Fossil / in / Harley mekanizmalar, 2030, miyota quartz kronograf mekanizmalar
Tissot / 襤svi癟re / Eta quartz ve automatic mekanizmalar
"Saat, Saat癟iden Al覺n覺r...."
Kullan覺c覺 avatar覺
Ziyaliv

Kay覺t: 21 Eki 2009, 00:26

Re: Saat Markalar覺n覺n retim Yerleri ve Kullan覺lan Mekanizma

Mesaj watchmania » 18 Au 2011, 09:22

seiko ve citizen saatler hem 癟evremde hemde kendimden g繹rd羹羹m kadar覺 ile en kaliteli saatler ve 繹m羹rl羹k saatler... isvi癟re saatleri hari癟 tabi.... isvi癟re saati al覺rsamda RADO al覺r覺m....
Kullan覺c覺 avatar覺
watchmania

Ya: 42
Kay覺t: 21 Haz 2011, 12:01

Mesaj herofb » 18 Au 2011, 09:30

watchmania yazd覺:seiko ve citizen saatler hem 癟evremde hemde kendimden g繹rd羹羹m kadar覺 ile en kaliteli saatler ve 繹m羹rl羹k saatler... isvi癟re saatleri hari癟 tabi.... isvi癟re saati al覺rsamda RADO al覺r覺m....

ben de RADO'lar覺 癟ok beeniyorum nereden bulabiliriz acaba
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj watchmania » 18 Au 2011, 10:30

herojd11 yazd覺:
watchmania yazd覺:seiko ve citizen saatler hem 癟evremde hemde kendimden g繹rd羹羹m kadar覺 ile en kaliteli saatler ve 繹m羹rl羹k saatler... isvi癟re saatleri hari癟 tabi.... isvi癟re saati al覺rsamda RADO al覺r覺m....

ben de RADO'lar覺 癟ok beeniyorum nereden bulabiliriz acaba

T羹rkiyede 癟ok pahal覺 bizde 4,000 lira civar覺 olan bir rado yu yurtd覺覺nda 1200 dolara bulabilmek m羹mk羹n tabi 1200 dolarda az bir para deil ama rado ya deer be kardeim :)

42 saatim var bir radom eksik.. nedense g繹z羹m hi癟 rolex vs gibi markalarda deil..

saat hastal覺覺 beni mahfediyor :shock:
Kullan覺c覺 avatar覺
watchmania

Mesaj herofb » 18 Au 2011, 11:06

bu 42 saatin toplam b羹t癟esinden eminim bir 癟ok Rado 癟覺kar , baz覺lar覺n覺 payla覺rsan覺z sevinirim
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj watchmania » 18 Au 2011, 15:15

herojd11 yazd覺:bu 42 saatin toplam b羹t癟esinden eminim bir 癟ok Rado 癟覺kar , baz覺lar覺n覺 payla覺rsan覺z sevinirim

evet g羹zel bi bal覺k haz覺rlayaca覺m.... art覺k 羹st segmente g繹z diktim... kendimi tutup biriktirdiim para ile bir rado al覺cam :D

kolleksiyonum seiko ve citizen a覺rl覺kl覺
Kullan覺c覺 avatar覺
watchmania

Mesaj tuncbilex » 22 Au 2011, 01:45

watchmania napt覺n ya..bende 7 tane saat var..benim han覺m acaip k覺z覺yo,nap覺caks覺n o kadar saati diyo..
Kullan覺c覺 avatar覺
tuncbilex

Kay覺t: 28 ub 2011, 17:41

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Mekanizmalar覺 & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 44 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners