Forumu uzun uzun inceleyip okuduktan sonra ben de birşeyler paylaşmaya karar verip, ilk mesajımı da merhaba diyerek yazmak istedim.
İstanbulda yaşıyan ve çocuk yaşlardan beri, etrafımdaki insanların kollarında gördüğüm saatler ve, vitrinde gördüklerimle başlayan saat hayranlığımı, daha sonra büyük şehir / büyük hayat içinde öğrendiğim saat dünyasını tanıyıp artırarak küçük çaplı bir saat delisi oldum.
Bu deliliğimde bulunan katkılarından dolayı, İzmir Kıbrıs Şehitleri caddesindeki Ege Palas otelin altındaki dev saatçi vitrini, Manisa'da Perşembe pazarı tarafındaki saatçilere, ve en önemlisi,bir dönem vitrinindeki Panerai'lerle beni deli eden, 2. kordondaki Çorbacı İsmet Usta'nın yanındaki saat mağazasına teşekkürü borç bilirim.
29 yaşımdayım,Müzik aletleri ithalatı üzerine çalışıyorum,piyano ve elektronik,tuşlu müzik aletleri çalıyorum saat gibi önemli tutkularım müzik ve arabalar.. Sayısı ve modelini hatırlamadığım bir çok Casio,Seiko,Timex,Pulsar vs. sahibi olduktan sonra yanlış dost yönlendirmeleriyle bir ara replikalarla tanıştım ama çabuk atlattım çok şükür

Böyle bir forumda paylaşımcı olduğunuz için herkese çok çok teşekkür ederim.
Sevgiler.