TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Puro zerine Payla覺mlar Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Puro Merakl覺lari 襤癟in Salam Bir Blog

Mesaj Frax » 21 Au 2011, 01:35

Beyefendi 羹slubunuzu bana uygun bir hale yaklat覺r覺rsan覺z sizinle memnuniyetle tart覺覺r ve 2009'dan bu yana niye sadece 1 site balant覺s覺 verdiinizi sorar覺m. Ancak hakaret d羹zeyindeki sitemleriniz ve dorudan 繹nyarg覺l覺 olduumu belirterek asl覺nda sizin bu konudaki artniyetiniz tart覺mam覺z覺 pek iyi yerlere getirmeyecektir.

31 Aral覺k 2009'dan bu yana ne yapt覺ysan覺z kal覺yor zaten, faydalanam覺yoruz.

Ekleme, yukar覺daki ileti:

m4ng0 yazd覺:Y繹netici Notu: 襤letiniz reklam sebebiyle deitirildi, hen羹z daha ilk iletinizde saat forumundan ba覺ms覺z bir konuda yazd覺覺n覺z i癟in pek "yard覺msever" niyette hareket ettiinizi d羹羹nm羹yorum, aksi bir durum s繹z konusu ise 繹z羹r dilerim.

Frax.

A癟覺k癟as覺 bu ekilde c羹mlesini bitiren birine dier konuyla birlikte cehalet, 繹n yarg覺 ve nice ho olmayan kelimelerle yaklaman覺z da beni 羹zd羹. Tekrar s繹yl羹yorum yanl覺 anla覺lma var ise her koulda 繹zr羹m羹 dilerim, bundan hi癟 rahats覺zl覺k duymam.
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

Mesaj m4ng0 » 21 Au 2011, 01:57

A癟覺kcas覺 unu anlamakta zorluk 癟ekiyorum. 襤lk defa cevap verebileceim yard覺mc覺 olabileceim bir konuda fikrimi beyan ettim. Bunun 羹zerine gelen tepkileri 癟ok 羹sluplu buluyorsan覺z s繹yleyecek bireyim yok... tav覺r beni sinir etti...

Bu arada t羹rkiye de nem sol羹syonlar覺n覺 bulman覺z m羹mk羹n!
Kullan覺c覺 avatar覺
m4ng0

Kay覺t: 31 Ara 2009, 21:22

Mesaj Frax » 21 Au 2011, 02:06

Beyefendi ilk iletinizde site balant覺s覺 vard覺 bu kurallar dahilinde silindi. A癟覺klama yapma zorunluluum olmad覺覺 halde 繹z羹r bile dileyebileceimi s繹yledim size. Bana verdiiniz yan覺t ise cahil ve 繹nyarg覺l覺 biri olduumdu. Buna ramen 羹slubumu koruyarak hala size anlatmaya 癟al覺覺yorum derdimi. Kurallar dahilinde iletiniz silindi. Eer 2 y覺ld覺r payla覺m yapan biri olsayd覺n覺z teekk羹r ederdim ancak ilk iletinizde reklam olmas覺 sebebiyle sildim ve derdimi anlatt覺m. Benden ya癟a b羹y羹ks羹n羹z, saatler konusunda eminim ki daha bilgili ve tecr羹belisiniz bundan 羹phem yok ancak forum i癟erisinde her zaman 羹slubuma dikkat eden ve herkese yard覺mc覺 olmaya 癟al覺an biri olarak size bu zorunluluu ve kural覺 anlatam覺yorum. yelerimizin takdirine b覺rak覺yorum ve tekrar ediyorum, herhangi bir kusurum varsa sadece burada deil kar覺n覺za 癟覺k覺p 繹zr羹m羹 de dilerim, s繹ylediiniz gibi cahil ve 繹n yarg覺l覺 deil aksine ya覺na g繹re olduk癟a bilgili ve olgun biri olduumu s繹ylemek zorunday覺m. M羹tevazilik ve beyefendilik u ana kadar bana yard覺mc覺 olmad覺 san覺r覺m. Konuyu uzatm覺yorum, puro konusu ilgim ve bilgim dahilinde deil.

襤yi geceler.
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

Mesaj m4ng0 » 21 Au 2011, 03:02

Benim sizden 繹z羹r dilemenizi istemek gibi bir d羹羹ncem veya niyetim yok. nyarg覺l覺 ve cahillik k覺sm覺n覺 羹zerinize al覺nman覺z覺 istemezdim. Dier bir nokta birde benim a癟覺mdan bak覺n. Diyorsunuz ki frum 3 y覺ld覺r, aaa harika 羹ff s羹per gibi mesajlar覺 yazm覺 olsayd覺m, ayn覺 bu bal覺覺 a癟an kii gibi link de verebilirdim, baka eylerde yapabilirdim.... Ama hay覺r benim burada mesaj atmama sebep sadece saat deil ayn覺 zamanda puro merak覺n覺 paylamak isteyen kiilere oradan buradan al覺nt覺 yap覺p ald覺klar覺 1-2 dergiden zaman bulduk癟a 癟evirisini yap覺p bunu bloglar覺na koyan, d羹zeltme ve eletirileri yay覺nlamaktansa 繹rtbas etmeyi tercih eden bir blog yerine 羹lkenin puroseverlerinin bulutuu bir forumun adresini vermek. Kiisel olarak sizinle al覺p veremediim birey yok ve emin olun sizi ne k覺rmak ne de 羹zmek istemem ama l羹tfen eer burada yaam覺 olduum resmen "癟ifte standart" denilecek olaya tepkisiz kalmam覺 beklemeyin. Kurallar覺n覺z link vermeyi reklam mi say覺yor yoksa linklerin reklam ama癟l覺 verilmesini mi? Benim verdiim linki reklam olarak alg覺l覺yorsan覺z zaten s繹ylenecek birey yok. Ben ne kadar "balta" bir adam覺覺m ki 3 y覺l bekledikten sonra kakl覺p reklam ama癟l覺 bir post at覺p link veriyorum....

Daha beteri 繹zellikle yaz aylar覺nda ihtiya癟 duyulan nem sol羹syonu i癟in 5 TL fiyatl覺 link var, ne ekilde paylamam覺 繹neririsiniz? Mesela bu bal覺覺 a癟an kii gibi (herhangi bir artniyetim yok sadece 繹rnek veriyorum!) ikibin k羹s羹r mesaj覺 olan birisine PM atay覺m o benim yerime eklesin nas覺l olsa ne kadar mesaj o kadar serbesti...

L羹tfen kar覺n覺zdakileri bu kadar samimiyetsiz g繹rmeyin.
Kullan覺c覺 avatar覺
m4ng0

Mesaj Clk » 21 Au 2011, 07:52

m4ng0 yazd覺: Cehalet y覺kamakla 癟覺kmayacak bir kirdir

Bu mesaj覺m覺z覺 da silebilirsiniz; ama bu sizin ne derece 繹n yarg覺l覺 olduunuzu 繹rtmeyecek ve silmeyecektir!

Kals覺n beyler, faydalanmay覺n!

T羹m bunlarin nedenini bilmiyorum, isin acikcasi ilgilenmiyorum da. Yukarida ve diger mesajlarda g繹rd羹g羹m tek sey hakaret. Bilgili olmak bu mudur? Paylasim yapmak bu mudur?

Y羹r羹tm羹s oldugun mantik ile hareket edersek, benim sana " 3 senedir bu forumun kurallari ile ilgili hicbirsey mi 繹grenmedin?" sorusunu y繹neltmem lazim... Yazmis oldugun merhaba mesajini 繹nce yazip sonra yorum yapmis olsaydin tepki cok daha farkli olurdu.

Belli ki saatlere ilgili bir arkadasimizsin, yapacak oldugun paylasimlar v.s. bizi mutlu eder ama bu 羹slup ile degil. Umarim yeterince acik yazabilmisimdir!!!
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj herofb » 21 Au 2011, 10:29

襤letiniz silinince bir de imzan覺za yazm覺s覺n覺z bu ne h覺rs yaa , kavga ederken bile araya yok solusyon 5 tl diyorsun , hayatimdaboyle birsey g繹rmedim hem reklam yapm覺yorum diyorsun sonra araya 5 tl
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj m4ng0 » 21 Au 2011, 11:22

Clk sebebi ilk mesaj覺mda u forum bence daha iyi 癟羹nk羹 diye bir mesaj atmam. Siz dilediiniz kadar iyi araba kullan覺n kar覺n覺zdaki gerizekal覺 (tenzih ederek) olunca kaza yapma olas覺l覺覺n覺z oluyor. yle olursa b繹yle olursa 繹yle tarz覺nda bir yoruma da gerek yok. forumda link vermek reklam olarak alg覺lan覺yorsa forumun i癟erisi reklam dolu. Kimin link verdii kadar ne verdii nas覺l verdiine de bakmak laz覺m sanki 2 dakkika 繹nce 羹yelik hesab覺 a癟m覺覺m da link vermiim gibi bir muameleyi hak ettiimi sanm覺yorum. Hani kar覺n覺zdakinin usl羹bunu siz belirliyorsunuz. Kendiniz deneyebilirsiniz 癟覺k覺n sokaa kar覺dan gelen insana ters bir laf s繹yleyin veya ters davran覺n sonra da gelen tepkiye bu usl羹pla ho olmam覺 deyin. Olaya objektif bak覺n isterdim!

herojd11 olay覺 nas覺l g繹rmek isterseniz 繹yle g繹r羹yorsunuz kusura bakmay覺n; u forum daha iyi bence derim;" oooo y覺llard覺r burada payla覺m yapt覺覺n覺z i癟in bizler faydalanal覺m diye link verdiniz dimiii" cevap yazars覺n覺z!

Fiyat覺 癟ok pahal覺 ve TR de yok denilmi, 繹yle mi demem gerekiyor fiyat覺 癟ok ucuz ve TR var derim "oooo reklam bunlar, reklam" dersiniz.

Sizi mutlu etmek i癟in sizin arzunuz dorultusunda mesaj yazacak deilim, beenmiyorsan覺z okumazs覺n覺z. Tekrar bal覺覺 a癟an ve faydalananlardan 繹z羹r dilerim.
Kullan覺c覺 avatar覺
m4ng0

Mesaj Clk » 21 Au 2011, 11:52

Ben olaya objektif baktigim icin 繹nce tanitim mesaji olmus olsaydi bu yasananlarin hicbiri yasanmazdi diyorum. Tanitim mesajinda, saat hobinin yanina bir de puro merakini ve aktivitelerini eklemis olsaydin b羹t羹n yanlis anlasilmalar ortadan kalkmis olurdu.

Ben ilk mesaji g繹rmedim, Frax arkadasimiz da bu mesaji silmis. Neden sildigini belirtmis, algisini dile getirmis ve yanlis bir durum varsa 繹z羹r dilerim demis. Bunlarin hicbir tanesi ardi ardina yazilan hakretlere neden teskil etmiyor.... Frax'in 繹z羹r konusunda g繹stermis oldugu olgunlugu, yapilan hakaretler icin senden de bekledigimi belirtmek isterim.

Sonucta burada birbirimizi tanimadan sadece yazilanlar ile biribirimiz hakkinda yorum yapiyoruz ki bu cok yanlis olabilir. Bu nedenledir ki, hakaret olarak g繹rd羹g羹m kelimeleri, gerekiyorsa c羹mleleri kaldiracagimi simdiden belirtiyorum.

Sinirlenmeden, hakaret etmeden ve kavga etmeden iyi forumlar :!:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

ncekiSonraki

D繹n TSF Puro - Cigars

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 4 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners