Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.
TSF
Bulova88 » 20 Ağu 2011, 22:11
Çok sevdiğim Bulova saatimin mineral camı çizilmişti. Birkaç yere gösterdim olmaz bu şekilde kullan dediler. Amerikadan satın alınmış olduğu için camını burada bulamazsın dediler. Saatimden çizik yüzünden iyice soğumuşken , sağolsun buradaki arkadaşların tavsiyesi ile İstanbul Sirkeci'de Şenol Usta'yı buldum. Çiziği tamamen silerek saatimi eski haline getirdi.
Kendisine teşekkür ettikten sonra sizlerede teşekkür ediyorum. Ayrıca kendisine birkaç soru sordum. Şekilli camların dışında bombeli bombesiz farketmez tüm camlardaki çiziklerin silinebileceğini söyledi. İhtiyacı olanlara duyurulur.
Adres: Şah As Han Bodrum Kat Sirkeci / İst.
-

Bulova88
-
coparan » 21 Ağu 2011, 14:35
güzel bir haber.
safir camlara bir çözümü varmı acaba?
-

coparan
-
-
drk » 22 Ağu 2011, 13:11
Çok derin olmadıkça üstesinden gelinebiliyor yada çiziğin belirginliği azaltılabiliyor.
-

drk
-
Anıl » 16 Oca 2012, 13:21
Sayın şenol usta acaba saat rodajı konusunda yardımcı olabilirmi? bir bilginiz varmı?
Anıl YERGÖÇ
"To break the rules, you must first master them."
-

Anıl
-
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 34 misafir