T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
acemi » 25 Au 2011, 11:55
Bilmiyorum tan覺m karmaas覺ndan m覺 kaynakland覺 ama bu durum. sahte saate sayg覺m yok, Kullanmay覺 d羹羹nmedim bile. Saatlerde replika illa 2. kere 羹retilen saatler i癟in kullan覺l覺yor olabilir. Ancak replika ile reconstruction ayn覺 ey olabilir size g繹re. Ben zaten a癟覺k癟a yazd覺m "sahte saati elinize ald覺覺n覺z an hissetmeniz laz覺m" diye.Ancak gitti gidiyor yada bz覺 yerlerde ki yorumlar覺 okuyunca sahte saat satan d羹kkanlar覺n m羹terileri ile kar覺la覺nca insanlar覺n pekde saatten anlamad覺覺n覺 g繹rd羹m. Ama internetten okuduum kadar覺yla pahal覺 satlerin 癟ok kaliteli kolay kolay anla覺lmayacak sahteleri varm覺 ancak ben g繹receli olarak ucuz saatlerin bu kadar iyi sahtesi olamaz diyorum.
-

acemi
-
- Kay覺t: 16 Au 2011, 22:25
herofb » 25 Au 2011, 12:16
say覺n acemi , forumumuzda ilgilenebileceiniz sahte saat ve yurtd覺覺ndan vergisiz saat alma konular覺 haricinde de son derece g羹zel konular var , faydalanabilirsiniz
-

herofb
-
- Ya: 44
- Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: depechemode, kirpi ve 190 misafir