Ho bulduk Frax, msturan. Frax deindiin 羹zere genel olarak bayan saatleri kanayan bir yara. Bu noktada g繹rd羹羹m kadar覺yla markalar nas覺l bir 癟al覺ma yap覺yorlarsa bilemiyorum ama 羹lkemizdeki bayanlar覺n tasar覺m zevkine b羹y羹k 繹l癟羹de uymuyorlar. Model beendirmek ger癟ekten 癟ok g羹癟 olabiliyor.
Asl覺nda bayanlar覺n saat tercihlerindeki etkenlerle erkeklerinki 癟ok farkl覺 kal覺yor. Bunda saatin bayanlar i癟in birincil tak覺 olmamakl覺覺 yat覺yor gibi. Bu y羹zden bizim bakt覺覺m覺z g繹z biraz yabanc覺 kal覺yor onlara. Bunun i癟in markalar覺n bayanlardan oluan ayr覺 bir ekiplere ihtiya癟lar覺 var diye d羹羹n羹yorum.
D羹nyadaki markalarda bayan saatlerinin pazar paylar覺 ka癟t覺r? En 癟ok kim faydalan覺r bu pazar grubundan? Moda markalar daha m覺 baar覺l覺? Baar覺l覺ysa nedenleri gibi pek 癟ok soru sorulabilir.
Bildiim kadar覺yla en 癟ok satan l羹ks grupta sadece seri saat 羹reten marka: Omega Constellation serisi. Hala 繹yle mi bilmiyorum ama markalarda d羹nya pazar覺nda bayan saatlerinin ciddi s覺k覺nt覺lar覺 var ve 癟繹z羹mleri uzun uzad覺ya tart覺mak gerekli diye d羹羹n羹yorum tabi ayr覺 bir konu bal覺覺nda.

Hatta aram覺zda bayan 羹yeler varsa bu konuyu a癟arlarsa daha verimli olur kan覺s覺nday覺m. Malum bize b覺rakmas覺nlar