Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Ben dün konuyu gördüm ve güldüm. 10 dakika da bulurum değerli dostumuza istediği kriterlerde bir saat dedim. Başladım aramaya ama hiç düşündüğüm gibi olmadı... Birazda inat ettim belki 200 tane saate baktım ama hep bir şekilde kriterlerden birine yakalandım
Harbiden zormuş dedim kendime Gözlerim ağırınca bıraktım vallahi. Ama yine de bakıyorum yakalarsam ekleyeceğim.
sedir yazdı:Özür dilerim Eterna Ben de başlığı açarken bu kadar zor olduğunu düşünmemiştim.
Efendim estafurullah, ne demek. Belki ben bulamadım çok kolay Ayrıca inanın ben çok severim böyle şeyleri, saat konusunda daha çok şey görüyor okuyor insan ararken. Bir nevi kendimizi geliştiriyoruz.
Hatta siz bunu yazarken Timex leri inceliyordum. Ama bulamadım 15 - 20 sene önce olsaydı sanıyorum çok fazla bulurdum istediğiniz tarzda. Artık Casio bile dijitalden çok analog çalışıyor.
Hocam, sanırım işlevsellik kısmına takılıyor ama şöyle bir şey düşünmez miydiniz? Ben aletin kendisinden gayet memnunum, güzel bir wristband bulursam alacağım.
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Hayır. Teşekkürler msturan ama bunları sevmedim. Aslında aranan saat bulundu galiba ama koleksiyonerlerin elinde filan gibi bir haber içindeydi. İşte şu. Yine ne varsa Seiko'da var.
Sn sedir bir saat aklıma geldi. Çelik kasa çelik bilezik. Tamamen dijital. İyon kaplı siyah renk ama bilmem sever misiniz. 100 metre su geçirmiyor. Bayağı fonksiyonel. Sanki tüm kriterler uyuyor gibi.
Ama bana göre çok pahalı 2100 TL Türkiye fiyatı. Yurt dışında ne kadar bilmiyorum.
Sevgiler,
Seiko SDGA003J
En son Eterna tarafından 06 Eyl 2011, 18:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.