TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tüm Saatseverlere Yürek Dolusu Selamlar

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tüm Saatseverlere Yürek Dolusu Selamlar

Mesaj espinosa » 25 Eyl 2011, 13:12

Tekrar merhaba.
Foruma 1 yılı aşkın süre önce üye oldum. tanışmak bugüne nasipmiş.
Saat sevgim içimde her zaman vardı bazen arka planda kalır bazen üste çıkar ama her zaman vardı. bu sevginin ilk başlangıcı ortaokul yıllarında dedemin bana verdiği seiko 5 saat ile başladı. sınıfta herkeste uzaydan gelmiş gibi gözüken bir sürü tuşu olan hesap yapan tvde kanal değiştiren.. casiolar varken ben çocuk aklı ile demode olmuş bir sekio takıyordum. tabi küçüktük saat ağır geliyordu koluma ama genede çıkarmıyordum. canım sıkıldığında saati çıkartır kulağıma götürür tık tık tık sesini dinlerdim. derken üniversiteyi kazandım. tabi gençlik yılları ( ki hala pek yaşlı sayılmam ama ) kendi emeklerim ile bi online pwp oyundaki karakterimi satarak elime geçen para ile gittim bi pilli :oops: swatch aldım. onu kullanmaya başladım.dede yadigarının pabucu dama gitmişti artık seiko hiç aklıma gelmiyordu. nerdeyse 5 sene boyunca hiç sormadım bile saatin nerede olduğunu. swatch u kardeşime verdikten sonra kolumdaki boşluğu doldurmak adına neyseki eski dostumu aramayı akıl ettim. anneme sordum dedeme sordum. ikisinden de aynı cevabı aldım. dedem ( ki kendisi aşçıdır ) kendi seikosu da dahil benimkiyle birlikte iki saatide mutfaktaki gariban bir bulaşıkçıya vermiş. bu gerçekten beni çok üzdü. önce dedeme kızdım nasıl olurda bu kadar anısı olan bir saati elaleme verir diye. ama sonra düşündüm de hak etmiştim bunu. kaldırdım bir kenara attım ve saatte beni bir şekilde kaldırdı kenara attı.dedemin beyanlarına göre o saat en azından 1980 öncesinden beri bizdeymiş. gayette temizdi sadece camında kılcal çizikler. bu hayal kırıklığı ile geçen 3 yıl sonunda bir bakanlıkta denetim elemanı olarak işe başladım ve kendi paramı kazanmaya başlamakla birlikte saat arayışıma başladım...
uzun lafın kısası bu nedenle forumunuza üye oldum. ankarada oturuyorum an itibariyle 26 yaşındayım.

şimdilik elimde teftişe çıkmadan önce alelacele aldığım tissot desire var.
Resim
umuyorumki yakın zamanda bir otomatik saat sahibi olurum. bu noktada bilgi ve deneyimlerinizi esirgemeden yardımlarınızı bekliyorum...
Kullanıcı avatarı
espinosa

Re: Tüm Saatseverlere Yürek Dolusu Selamlar

Mesaj drk » 25 Eyl 2011, 14:22

Hoşgeldiniz Espinosa, keyifli forumlar :champ:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj asymptote » 25 Eyl 2011, 14:53

Foruma hoşgeldiniz espinosa :champ:

Resim

Buyrun size bir denetçi saati :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Frax » 25 Eyl 2011, 14:55

Hoşgeldiniz foruma. :champ:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj herofb » 25 Eyl 2011, 15:09

Merhabalar , hosgeldiniz
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Bond » 25 Eyl 2011, 17:12

TSF'ye hoşgeldin Espinosa :champ: Tanıtım konusu için teşekkürler. :thumbup: Forumlarda görüşmek üzere.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Clk » 25 Eyl 2011, 17:28

Aramiza hosgeldin espinosa :champ: Iyi forumlar
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj mlm » 25 Eyl 2011, 17:38

Merhabalar, aramıza hoşgeldin.. :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Sonraki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 36 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners