TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Biraz Eskilere Gidelim - Vintage Rolex, Panerai ve Diğerleri

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Biraz Eskilere Gidelim - Vintage Rolex, Panerai ve Diğer

Mesaj drk » 28 Eyl 2011, 08:59

espinosa yazdı:nedense bende şu saati çok beğendim ;)

Ben de :)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj sedir » 28 Eyl 2011, 09:00

Clk yazdı:...
Sedir Hocam, utanmasi gereken Rolex degil müsteriler. Yukarida begenilen komplike saatler satilmadigi icin bu kadar az bulunur oldu günümüzde. Sonucta adamlar herseyi yapip pazara cikartti ama alan yoktu... O yüzden daha önce defalarca foruma yazdigim gibi bu saatlerin üretimi durduruldu ;)...

Yapma Clk, şunların müşterisi var, üretiliyor, bu fiyatlara satılıyor da onların müşterisi mi çıkmıyor?

Resim
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj asymptote » 28 Eyl 2011, 09:05

Drk yazdı:

Ben de ben de! :D
O saati beğenmeyen sanırım yok espinosa, belirtme gereği dahi duymadım. Nautilus candır :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj onuratamer » 28 Eyl 2011, 12:02

Muazzam fotograflar, hastasiyiz :) Yalniz benim de aklima ilk gelen guvenlik konusu oldu. Bir de sirf cizilir bir tarafi diye hanim elimi tutuca cekiyorum sinemada, malum kolunda bilezik, parmaginda yuzuk... Bu arkadaslar onbinlerce dolarlik saatleri ust ustte koymuslar... Ben olsam benimkini bubble'li naylona sarar, ve en uste koyardim, fotografta kotu cikarsa ciksin :)
Kullanıcı avatarı
onuratamer

Mesaj Clk » 28 Eyl 2011, 12:05

Sedir Hocam, sana yalan borcum var, düsündüm de gercekten yok :D

Saka bir tarafa o dönemde üretilen komplikasyonlu saatler neredeyse hic satilmamis. Bunun cesitli nedenleri var (fiyat, rakiplerin hep bu tarz saatler üretmis olmasi, saatin klasik Rolex cizgisinden uzak olmasi v.s.) Düsünüldügü zaman genel anlamda en cok begenilen yada arzu edilen saatlerin komplikasyonsuz saatler oldugunu görürsünüz. En fazla chronograph daha fazlasi zarar :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj espinosa » 28 Eyl 2011, 12:22

asymptote yazdı:
Drk yazdı:

Ben de ben de! :D
O saati beğenmeyen sanırım yok espinosa, belirtme gereği dahi duymadım. Nautilus candır :D

aslında markasına dikkat etmemiştim sadece dış görünüş olarak beğenmiştim. siz yazınca biraz daha dikkatli baktım. philippe patek yazısını görünce ceketimin önünü ilikleme hissine kapıldım nedense :super:
Kullanıcı avatarı
espinosa

Mesaj Clk » 28 Eyl 2011, 12:36

Benim dikkatimi ceken bunca saatin icerisinde söyle degerli bir oymega yada kayisi seftali olmamasi. Patek olmamasini yada az olmasini anliyorum cünkü fiyat olarak ucuk düzeydeler ama digerlerinin olmamasini neye bagliyorsunuz beyler :lol:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Thevenin » 28 Eyl 2011, 13:11

Bu toplanti yerine iliskin detay var mi Drk? Baktim hep 'Undisclosed location' demisler panpalar...

Clk yazdı:Benim dikkatimi ceken bunca saatin icerisinde söyle degerli bir oymega yada kayisi seftali olmamasi. Patek olmamasini yada az olmasini anliyorum cünkü fiyat olarak ucuk düzeydeler ama digerlerinin olmamasini neye bagliyorsunuz beyler :lol:

Buradan anladigim bu yer meyve-sebze/zerzavat haline uzak :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kesikparmak ve 38 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners