TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

V羹cut Is覺s覺na G繹re Kadran覺 Renk Deitiren Tommy Hilfiger?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

V羹cut Is覺s覺na G繹re Kadran覺 Renk Deitiren Tommy Hilfiger?

Mesaj darksars » 28 Eyl 2011, 14:59

Mereba arkadaslar 3-4 y覺l once bi saatim vard覺 tommy hilfiger marka .Saatin slikon kay覺覺 var d覺 .Ve kadran覺 v羹cut s覺cakl覺g覺na g繹re renk degistiriyordu 4-5 farkl覺 renk oluyordu .Simdiler tekrar aramaya baslad覺m 1 haftad覺r nette dolan覺yorum ama bi t羹rl羹 bulamad覺m .

Satti bilen ve ya bulabilicegim bi kaynak g繹stere bilirseniz cok sevinirim . :super:
Kullan覺c覺 avatar覺
darksars

Kay覺t: 28 Eyl 2011, 14:48

Re: V羹cut Is覺s覺na G繹re Kadran覺 Renk Deitiren Tommy Hilfige

Mesaj Bond » 28 Eyl 2011, 15:35

"Tommy Hilfiger Mood Watch" diye Google'da ararsan bulabilirsin. Ya da "Color Changing Mood Watch" olarak arama yaparak dier bir 癟ok farkl覺 marka 繹rneine ulama ans覺n olacakt覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj darksars » 28 Eyl 2011, 17:33

Yok usta arad覺g覺m覺 yada benzerlerini bulmad覺m sizin tawsiye edebilcieginiz bi model var m覺 ? Yuvarlak kadranl覺 sade bii .Kadran覺 v羹c羹t s覺cakl覺g覺na g繹re renk degistiren .

Tavsiyelerinizi bekliyorum
Kullan覺c覺 avatar覺
darksars

Kay覺t: 28 Eyl 2011, 14:48

Mesaj Emre » 28 Eyl 2011, 17:44

Yanlis anlasilmasin saati kime alcaksiniz blmiyorum, ama o kisi 20+ ise bu isiya gore renk degistiren kadran olayi biraz tuhaf bence. Aslinda +18 yazcaktim ama bosluga gelip o iki yasta da alinmis olabilir.
T S F = P A Y L A I M
Kullan覺c覺 avatar覺
Emre
Editor

Kay覺t: 28 Kas 2010, 10:20

Mesaj Bond » 28 Eyl 2011, 17:57

Benim ilgi alan覺ma girmedii i癟in Google aramas覺nda 癟覺kan bir 癟ok mood watch modellerinden birisi diyebilirim ancak. Fiyatlar覺 癟ok d羹羹k ve bir 癟ou oyuncak gibi duruyor a癟覺k癟as覺. Elbette ihtiya癟 varsa ve beeniliyorsa, neticede bir 羹r羹nd羹r al覺n覺r. Tommy modeli eski ise art覺k 羹retilmiyor olabilir bu sebeple dierlerine y繹nelmelisin.

Ek olarak forumda T羹rk癟e yaz覺m kurallar覺na uygun yazarsan memnun oluruz. ;) 襤yi forumlar.
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: blaugrana, gargamell, ofis ve 203 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners