Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.
nothing » 02 Eki 2011, 01:54
arkadaşlar merhaba,
bir süredir forumdayım ama yazmaktan çok okumakla meşgulüm
bazen öyle saatler görüyorum ki fiyatları konusunda şaşırıyorum. herhalde ben yanlış meslek seçtim, 3.sınıfta mafyadan gelen teklifleri değerlendirmeliydim
konunun açılış amacına gelirsem, herkes mesleğini yazarsa hangi saatleri almak için ne tür işler yapmak gerek öğrenmiş oluruz. belki kariyer planlarımı yeniden düzenleyebilirim

En son
nothing tarafından 02 Eki 2011, 02:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-

nothing
-
nothing » 02 Eki 2011, 02:10
evet haklısın.
maaş demeyelim de o zaman meslek uygun olabilir.ilk mesajı da değiştirdim

-

nothing
-
nothing » 02 Eki 2011, 02:27
kendimi yazmamışım:)
bir devlet kurumunda uzman olarak çalışıyorum.
saatlerim
jacques lemans 1-1448B
timex T49201
SEIKO SKA475P Kinetic(pazartesi Eterna'dan alacağım inşaallah)
-

nothing
-
herofb » 02 Eki 2011, 12:53
Bence bunun gelir ile cok ta alakası yok , genel müdürüm benim 5 katımı kazanıyor ama saati yok ya da pozisyonumda olup ta 200 TL'lik saat takan arkadasım da var
Kimi her aksam 1 kadeh bir seyler icer , haftada 1 meyhaneye ya da hali sahaya gider ama bu giderler göze batmaz kimi de bu bütçeyi saatlere ayırır ooo amma pahalı zevklerin var denir....
-

herofb
-
Archezia » 03 Eki 2011, 13:16
herojd11 yazdı:Bence bunun gelir ile cok ta alakası yok , genel müdürüm benim 5 katımı kazanıyor ama saati yok ya da pozisyonumda olup ta 200 TL'lik saat takan arkadasım da var
Kimi her aksam 1 kadeh bir seyler icer , haftada 1 meyhaneye ya da hali sahaya gider ama bu giderler göze batmaz kimi de bu bütçeyi saatlere ayırır ooo amma pahalı zevklerin var denir....
Kimisinin de gerçekten pahalı zevkleri olur herojd

Ben saat severlerin diğer zevklerden kıstığını pek sanmıyorum. Hatta zevklerine genelden daha çok önem veren kişiler oluyorlar. Dolayısıyla bence çoğumuzun "amma pahalı zevkleri" var

En son
Archezia tarafından 03 Eki 2011, 13:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
-

Archezia
-
Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: jstein, kocak04, Solestar, sphinx ve 45 misafir