TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF SE Problem Konusu

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Re: TSF SE Problem Konusu

Mesaj Bond » 04 Eki 2011, 14:50

Geçmiş olsun Herojd. Buna çok benzer bir problem Burak1978'in Limited Silver Edition saatinde olmuştu. Onda da yelkovan sıkışmıştı sonra saatçide açtırıp yerine tekrar takılmış ve halledilmişti. Çok düşük bir tamir ücreti olduğundan Burak firmaya fatura etme gereği duymamıştı.

Şimdi yapabileceğin iki opsiyon var; ya saati ücretsiz olarak Almanya'ya gönderebilirsin ve yapılıp sana tekrar ücretsiz olarak gönderilir ya da Bursa'da kendi tercih edeceğin bir saatçide yelkovanı yerine taktırıp faturayı Steinhart firmasına gönderebilirsin. Saat'in arka kapağının açılması sonrası teknik olarak özel bir işleme gerek yok zaten arka kapak değişebiliyor. Bu sebeple basit bir problem olduğundan benim tavsiyem bulunduğun yerde yaptırman.

Almanya'ya gönderirsen Günther tamir sonrası yanında hediye kayış falanda gönderir :D Ama kargo olayları çok uzun TR'de bu sebeple basit bir problem olduğundan burada yaptırmanı tavsiye ettim.

Şanssız bir durum, bende üzüldüm ama forum saatimizin özellikle bir marka tarafından üretilmesini ve garantili olmasını ısrarla istememizin sebeplerinden birisi bu idi. Sonuçta her marka ve üründe problem olabilir ama saatlerimizi 2 sene resmi olarak garantili olduğundan bu tarz problemler olması halinde karşımızda bir muhatap var.

Ben çektiğin fotoğrafla beraber Steinhart firmasına e-mail gönderip durumu anlatacağım. Tekrardan geçmiş olsun.

Edit: Sen zaten Pırlanta götüreceğim demişsin :)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Clk » 04 Eki 2011, 14:54

Herojd, üzüldüm böyle bir problem yasamana :( Kolay cözülebilecek olmasi isin sevindirici noktasi.

Fatura'yi Günther'e Faxlamayi unutma :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj bengisaat » 04 Eki 2011, 15:07

Sirkeciye gelebilirsen ücretsiz yaparım birde çay söylerim :)
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj herofb » 04 Eki 2011, 15:17

Bond , clk ilginiz için teşekkürler , bu tarz şeyler olabiliyor , ne firmadan ne saatten şüphem yok , kaldı ki Günther'e fatura göndermeye değecek bir durum da değil

bengisaat çok teşekkür ederim , umarım bir gün yolum o tarafa düşerde bir çayınızı içmeye fırsatım olur , tanışmaktan çok memnun olurum
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj drk » 04 Eki 2011, 15:25

Herojd, geçmiş olsun, talihsiz bir durum, neyseki steinhart sattığı ürünün arkasında.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj cenk » 04 Eki 2011, 15:32

geçmiş olsun daha kötüleri gelmez inşallah :(
Kullanıcı avatarı
cenk

Mesaj 2fast4u » 04 Eki 2011, 16:10

herojd cok gecmıs olsun.hepımızın basına gelebılır dıyerek saatını kazasız belasız gunlerde takmanı dilerim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj mlm » 04 Eki 2011, 22:25

Çağlar geçmiş olsun, biraz kısmet biraz da evrensel çekim yasası diyelim.. :)
Unitas'ın kısmetinde Bursa'nın havasını solumak da varmış :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 50 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners