Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.
TSF
roca » 05 Eki 2011, 11:15
Arkadaslar herkese merhaba.. Emporio armanı AR0582 saat beğenmiştim yurtdışından ancak eve geldigimde deneme fırsatım oldu ve is bu ya saatin metal kordonu bileğimi sıktı. Türkiye'de nereden orjinal armanı saat kordonu bulabilirim?
-

roca
-
drk » 05 Eki 2011, 11:19
Merhabalar. Metal bileziği uzatmak mı istiyorsunuz yoksa, saate kayış mı takacaksınız?
-

drk
-
roca » 05 Eki 2011, 11:21
Aslında uzatmak istiyorum ama lisanslı saatcilerden biri bunun mümkün olmadıgını, yeni kordon bulmam gerektiğini söyledi..
-

roca
-
drk » 05 Eki 2011, 11:26
Model numarasını aratınca fotoğraftaki saat çıktı.

Ama siz metal bilezikli demişsiniz. Eğer bilezikliyse saatvesaat ile iletişime geçerek yedek bakla satın alıp bileziği uzatabilirsiniz. Kayış istiyorsanız yine distribütörden orijinal kayışı temin edebilir yada saatçilerden saatle uyumlu beğendiğiniz bir kayışı da alabilirsiniz.
-

drk
-
roca » 05 Eki 2011, 11:47
Evet kadran model aynı ancak bendeki metal kayisli.. Fotografını çektim koymak için ancak ipad'den upload yapmam mümkün olmadı. Bu arada baklaları nasıl satın alacağım? Modeli nasıl eslestirebilirim?
-

roca
-
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 32 misafir