Clk, kendin soyledin dusman oldugunu, dogrudur. Benim markalara dusman oldugum falan yok

Omega konusunda gelistirilen mekanizma nerden cikti ona bakmam, dakik mi, saglam mi, beni memnun ediyor mu ona bakarim. Bu kriterleri de fazlasiyla karsilayan bi mekanizma urettiler sonucta caliber 2500 ile. In-house Caliber 8500 ile bunu daha da gelistirdiler. Bu ikisinin uzerine bina edilen saatler de piyasa tarafindan kabul edildi. Piyasa derken hem saatseverler hem de musteriler.
IWC konusunda ise, su anda kullandigim saatteki caliber 51011'e kullandikca hayran kaldim. Aradigim butun ozellikler bu mekanizmada var. 7 days power reserve, pellaton winding zaten muthis, ben bu kadar etkili kuracagini tahmin etmiyordum, accuracy'den de oldukca memnunum. Dizayn konusunda zaten IWC rakiplerine gore oldukca onde bence. Internette gordugun ariza ilanlarina neden bu kadar takildigini da anlamiyorum. Aynilarini ben de okudum ve begendigim saatten vazgecmedim. Sonucta bi sorun da yasamiyorum. 9 gun oldu ve toplam sapma 34 saniye. Hakkinda cok atip tutulan bi mekanizma ve haksizlik edildigini dusunuyorum. Kaldi ki, google'a Rolex+Problem yazdiginda sifir sonuc mu cikiyor? Rolex'in avantaji yaygin servis agi, bu da markanin pazarlama stratejisiyle alakali. Ne kadar cok saat, o kadar yaygin servis agi ve yetkili servis olmadan da sorunun cozulebilmesi demek. Hayir imaj diyosun, Rolex'in imaji 25 modelin ustune kurulmus da ben mi bilmiyorum? Big Pilot, Portuguese, Da Vinci, Portofino, Ingenieur. Bunlar yabana atilacak modeller degil, Big Pilot uzerine kurulu derken haksizlik ediyosun.
En nihayetinde tekrarlamak gerekirse, senin aksine herhangi bi markaya dusmanligim yok. Yani hem bu markaya dusmanim deyip hem de soylediklerimin saatlerle alakasi yok demiyorum. En gicik oldugum marka tutar cok saglam bi saat cikarirsa bu saati gormemezlikten gelmem, saygi duyarim, alabiliyosam da gider alirim.
Bi de, bi arkadas var bu forumda, hem fanatik degilim sonucta karnimi mi doyuruyor? diyor, hem de espri olsun diye bile olsa malum bir markayla ilgili attigim her mesajin altinda istisnasiz bicimde, surpriz olarak bu arkadasin yanitlarini ve baska markalari kotuleme kampanyalarini goruyorum

Sasirtici mi? Bence hic degil.