TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Damatlık Saat

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Damatlık Saat

Mesaj 2fast4u » 06 Eki 2011, 15:58

siz nişanı geçip düğünde daha bütçeli alternatıflere baksanız hem kız tarafı rahatlar hemde nişanda sizin takıları görünce elleri bollanır nikahta daha ıyı bir saatle damat olursunuz ;)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj omerkutay » 06 Eki 2011, 16:28

Arkadaşlar önerileriniz ve yardımlarınız için çook teşşekür ederim karşı taraf :) beni nişan alışverişlerinde hiç yormadı eğer başınızdan geçmişse anlarsınız beni bende şu aşamada yormamaya karar verdim saati Swatch alıces artık yapcek bişi yok model aşşağıdaki linktedir bilinen klasik spor swatch modelidir..
http://www.konyalisaat.com.tr/product_i ... h-YCS410GX
()()()
Şuan içinse tanışma bölümünde bahsettiğim baba yadigarının full revizyonunu gerçekleştireceğim saat aşşağıdaki linktedir [ bengisaati yakalarsak tabi :) ]
http://www.ebay.co.uk/itm/MENS-VINTAGE- ... 2701wt_905
()()()
Daha sonrada yani düğünden sonrada böyle bir çılgınlık yapacağım :)
http://www.hediyesaati.com/product_info ... .16.051.00
Kullanıcı avatarı
omerkutay

Mesaj Emre » 06 Eki 2011, 17:39

viewtopic.php?f=35&t=6619

Forumda Eterna tarafindan satista olan bu JL gibi bi saat size daha cok yakisir bence. Swatch bu tarz bi alisveris icin biraz hafif kaliyor. Boyle bisey alirsaniz o gun de kolunuzda olur, o ana taniklik eder ama linkteki Swatch pek oyle bi saat degil.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj omerkutay » 06 Eki 2011, 22:59

Haklısın emre ama swatch'ta karar kıldık yorum ve önerileriniz için tekrar çok teşekkür ediyorum güzel bir paylaşım sitesi emeğinize sağlık..
Kullanıcı avatarı
omerkutay

Mesaj Archezia » 06 Eki 2011, 23:46

emre08 yazdı:http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=35&t=6619

Forumda Eterna tarafindan satista olan bu JL gibi bi saat size daha cok yakisir bence. Swatch bu tarz bi alisveris icin biraz hafif kaliyor. Boyle bisey alirsaniz o gun de kolunuzda olur, o ana taniklik eder ama linkteki Swatch pek oyle bi saat degil.

Benim de aklıma bu saat gelmişti ilk :) Arkadaş karar kıldık demiş ama JL alması durumunda hem daha güzel, hem daha şık, hem nişana daha uygun, hem de daha ucuz bir saat almış olacak.(Ow, hem de otomatikmiş :) ) Eterna da ben dahil birçoğumuzun alışveriş yaptığı güvenilir birisidir. Zararın neresinden dönülse kârdır diyip hatırlatmakta fayda görüyorum JL'yi :)
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj SeRxx » 06 Eki 2011, 23:53

Archezia yazdı:
emre08 yazdı:http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=35&t=6619

Benim de aklıma bu saat gelmişti ilk :) Arkadaş karar kıldık demiş ama JL alması durumunda hem daha güzel, hem daha şık, hem nişana daha uygun, hem de daha ucuz bir saat almış olacak.(Ow, hem de otomatikmiş :) ) Zararın neresinden dönülse kârdır diyip hatırlatmakta fayda görüyorum JL'yi :)

:thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj omerkutay » 07 Eki 2011, 16:49

Peki bu jl iyi bir markamıdır?
Kullanıcı avatarı
omerkutay

Mesaj apesen » 07 Eki 2011, 17:09

Jacques Lemans, fiyatına göre güzel saatler üreten bir marka, Eterna'nın sattığı bu model otomatik üstelik,bu fiyata bulunmaz bir saat neredeyse, ben de hediye olarak elime geçen bir JL kullanıyorum, kullandığım model Quartz bir krono, genel olarak saatin konforundan, ve fiyatına göre taşıdığı malzeme yapısından çok memnunum.

hepsinden öte, bence nişan için takılmış bir saat olarak, Swatch'dan daha "yakışır" olacaktır.

Ayrıca bazı Saat&Saat mağazalarında ( ben Kozyatağı Kozzy AVM'de gördüm) , yine bu fiyatlarda JL' ın UEFA Champions League modelleri var, futbol ile ilgili isen, tercih olabilir. yakışıklı saatler :thumbup:
Do more of what makes you happy, so buy another new watch ;o)
Kullanıcı avatarı
apesen

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: comtec, therapeute ve 68 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners