TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Daytona 16520 - Patrizzi Dial

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Daytona 16520 - Patrizzi Dial

Mesaj Emre » 10 Eki 2011, 11:17

mech16 yazdı:Konu dışında, hafiften şahsa yönelik cümleler hariç güzel gidiyordu yahu.
clk'nın son yazdıkları "banane ben gol attım, artık oynamıcam, emre de oynamasın, kimse oynamsın" :D gibi oldu.
Rolex'e eleştiri olur olmaz acaip bir sinme, tırsma oluşuyor sitede :lol:

clk bence bir açıklama yapıp; "ben farklı bir Piranhayım, ısırırım, kan alırım ama acıtmam" de bari.... :D

mech16, 1,2 falan diye bi suru sey yazip sonra tartisma anlamsiz geliyor ben cevap vermiyorum demek apayri bi olay :) Yoksa sinme soz konusu degil merak etme :lol:
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj mech16 » 10 Eki 2011, 11:27

Thevenin, oynucam ama tekniğim çok iyi değil :D ,
bi de 35 yaşından sonra faul yaptılar mı canım çok acıyor... ;)

Aslında maç dışında yemek programlarını seviyorum.
Gurme değilim belki ama bir yemek zevkim de var. Gurmelerin daha iyi yemek konusundaki tartışması bana zevk verir.
Sonuçta ben de, Michelin yıldızlı restoranda "ula güzelim bifteğe marmelat dökmüş la bunlar" demeyecek kadar bir yemek kültürüm olsun ama salaş bir esnaf lokantasındaki kuru fasulyenin tadına da varabileyim diye buralardayım... :thumbup:
Kullanıcı avatarı
mech16

Mesaj Clk » 10 Eki 2011, 11:32

Mech, thevenin hakli galiba. :lol: Ben sana cekirdek göndereyim :D

Tüm bunlarin gol atmak ile hakli olmaya calismak ile alakasi yok. Burada benim dile getirdigim bazi hususlar var ama bazi arkadaslarimiz (örnek: Emre) bu noktalari görmek istemiyor. Bende diyorum ki madem kimse bu noktalari görmek istemiyor, tartismanin bir anlami yok.

IWC vintage marka degeri 2-3 model disinda 300 ile 2000 Euro arasinda degisen bir marka. Cogu eski modelin degeri yok, karakteri yok. Yeni saatlerde ki fiyat politikalari ortada. Liste fiyati 10.000 Euro olan saat 6.000 Euro'ya satiliyor her yerde yada big pilot 12.000 Euro liste fiyati yerine 7500-8000 Euro araliginda. Omega'da durum farkli mi?

Benim söylediklerim bunlar. Yoksa kimsenin Portekizli'ye v.s. laf söyledigi yok. Bunlar güzel saatler. Zannetmiyorum ama kim bilir belki de yarinin vintage degeri olacak saatleri...

Dolayisi ile tartisma devam edemeyecegi icin üzgünüm Mech..

Ama istek olursa, tüm bu yazdiklarimi hangi donelere dayandirdigimi aciklayan bir baslik acip altini destekleyerek konunun derinlerine inebilirim. Böyle bir baslik isteyen arkadaslar cekirdeklerini kaldirsin :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Thevenin » 10 Eki 2011, 11:45

mech16 yazdı:Sonuçta ben de, Michelin yıldızlı restoranda "ula güzelim bifteğe marmelat dökmüş la bunlar" demeyecek kadar bir yemek kültürüm olsun ama salaş bir esnaf lokantasındaki kuru fasulyenin tadına da varabileyim diye buralardayım... :thumbup:

:D :thumbup:

Clk yazdı:Ama istek olursa, tüm bu yazdiklarimi hangi donelere dayandirdigimi aciklayan bir baslik acip altini destekleyerek konunun derinlerine inebilirim. Böyle bir baslik isteyen arkadaslar cekirdeklerini kaldirsin :D

+cekirdek :thumbup: Sen yazarsin da kim istemez baskan? :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj mech16 » 10 Eki 2011, 11:52

Emre, yanlış anlamışsın..
Ben sinmeyi benim gibi kişiler için genelleyerek yazdım.
Yoksa senin kanının son damlasına kadar mücadeleni takdir ediyorum :champ:

clk,
Teşbihte hata olmaz..Maç, gol, kanının son damlası, gurme, yemek bunlar lafın gelişi...Ben tartışmaların pozitif taraflarını görüp zevk alıyorum. Burada senin gibi bilgi ve kültürünü konuşturanlara gıpta edip, takdir ediyorum.
emre'ye tavsiye ettiğin gibi, çalışıp, başarıp, evlenip, çoluk çocuk sahibi oldup, 14 yıllık kariyerimden sonra bırakta rahat rahat çerezimi yiyip içkimi yudumlayayım. :thumbup:

Not: Çekirdek yemesi zor, sen kaliteli çerez yolla. :D
Kullanıcı avatarı
mech16

Mesaj Emre » 10 Eki 2011, 12:20

mech16, dostum ben biseyin mucadelesini vermiyorum ki :) Yillardir saat alemi icinde degilim. Bakma sen, forumda en hararetli gibi gorunen tartismada bile cogu yerde gulumseyerek yaziyorum. Sonucta amac bilgileri paylasmak, Clk da, baska ustadlar da biseyler paylastikca ben de ogrenmis oluyorum. Lakin fikirlerimde israr etmemin nedeni, dikkat ederseniz ne Rolex ile ilgili ne de baska geleneksel markalarla ilgili belki uye oldugum ilk 6 ay boyunca hic bisey soylemedim. Bu surecte edindigim gozlemlerde hakli oldugumu dusunuyorum. Yani hem israrla tartisip hem biseyler ogreniyorum diyebiliriz :)

Bu arada Clk, hala IWC diyosun mesaji yazdigin basliga bi bak istersen :) Demek istedigim bu. Rolex'i, baska markalari kotuleyerek savunmaya calisiyosun. Soylediklerini anliyorum ben merak etme, 3000. kez soyleyecek olursam Rolex'e dusman degilim, saygi da duyuyorum. Anlamadigim sey, neden surekli kiyas yoluna gittigimiz. Rolex'i de kul yonetiyo, hatasiz kul olmaz Clk :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Emre » 10 Eki 2011, 12:22

Bu arada Thevenin, dostum seni hem seviyorum hem de sana saygi duyuyorum :champ: Aynen devam.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Thevenin » 10 Eki 2011, 12:30

emre08 yazdı:Bu arada Thevenin, dostum seni hem seviyorum hem de sana saygi duyuyorum :champ: Aynen devam.

Resim
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: ofis ve 214 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners