TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Puro zerine Payla覺mlar Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Puro Merakl覺lari 襤癟in Salam Bir Blog

Mesaj m4ng0 » 09 Eki 2011, 20:57

Premium ve Butik Puro

Resim
Premium puroda aa覺daki 繹zelliklerin birlikte voralmas覺 gerekir.
1. El yap覺m覺 olmal覺d覺r.
2. Uzun dolgu (Long-filler), yani doranmam覺 yapraktan yap覺lm覺 olmal覺d覺r.
3. Sar覺m kalitesinde ve kullan覺lan t羹t羹nde bir ar覺za olmamal覺; i癟im ve sar覺m kalitesi kontrol testinden baar覺yla ge癟mi olmal覺d覺r.
4. Kendine 繹zg羹 ve doal yollarla ortaya 癟覺km覺 bir tad覺 ve kokusu olmal覺d覺r.
5. Eit ve dengeli yanmal覺d覺r.
6. Duman 癟ekiminde insan覺 zorlamamal覺d覺r.
7- Premium puroda sar覺lma iinin tamemen elle yap覺lmas覺 artt覺r.
D覺 sarg覺l覺覺 elle sar覺lm覺 olsa, uzun-dolgu ve 癟ok kaliteli t羹t羹n kullan覺lm覺 olsa dahi k覺smen ya da tamamen makine sar覺m覺 bir puroya kimse premium puro demez. Premium puro i癟in fiyatta bir 羹st s覺n覺r bizce yoktur. Ama 1 ABD Dolar覺'n覺n alt覺ndaki bir puroya da kimse premium diyemez. K羹ba'da dahi vitolas覺 k羹癟羹k bir puroyu (puritos deilse) 1 pesodan aa覺ya alamazs覺n覺z. 1 peso K羹ba'da 1 ABD Dolar覺'ndan daha deerlidir.
Resim
Baz覺 puro sitelerinde"繚 sadece butik purolar sat覺l覺r ve bu purolar i癟in de premium puro tabiri kullan覺l覺r. Butik purolar premium purolar覺n 繹zelliklerini ta覺rlar; ancak piyasa paylar覺 b羹y羹k deildir. Zira 羹retimleri olduk癟a s覺n覺rl覺d覺r. Bir butik puro 羹reticisi y覺lda 1-1,5 milyondan az 羹retim yapar. Bu purolar her yerde bulunmaz. Bilindii gibi puro t羹t羹n羹n kalitesiyle ilgili tahminlerimizin 繹tesinde bir ayr覺nt覺 seti vard覺r . Kaliteli t羹t羹n 羹retimi s覺n覺rl覺d覺r. 1990'li y覺llarda bir癟ok butik puro 羹reticisi, artan talebe yetiebilmek i癟in 羹retim miktar覺n覺 癟ok art覺rd覺. Sar覺m kalitesi, duru, t羹t羹n kalitesi, i癟im kolayl覺覺, tat ve koku bak覺簫m覺ndan kalite daha az 繹nemsenir oldu. Bu 繹zensizliin b羹y羹k markalarda da var olduunu iddia ederek baz覺 puro 羹reticileri daha kaliteli ancak daha az bilinen isimlerle 羹retim yapmaya balad覺. Genelolarak fiyatlar覺 2 ila 5 ABD Dolar覺 aras覺ndan deien butik purolar覺n premium purolardan daha da kaliteli veya kalitesiz olduunu iddia etmek pek m羹mk羹n deildir.

Kaynak: Purosever.com
Kullan覺c覺 avatar覺
m4ng0

Kay覺t: 31 Ara 2009, 21:22

Mesaj 2fast4u » 10 Eki 2011, 12:20

tesekkurler b覺lg覺ler 覺c覺n ....su s覺ralar quintero marka ucuz say覺lab覺lecek habanos petit corona boyunu tuket覺yorum.amer覺kan romeo jul覺et double corona lar onumuzdek覺 yaza kadar hum覺dor da yat覺sa gect覺ler.Bu arada herkes akl覺ndak覺 覺deal puro ebat覺n覺 yazarsa deiik bir anket yapm覺s oluruz.Ben robusto boy 覺le basl覺y覺m.i癟imi kolay tas覺nmas覺 kolay arkadas ortam覺nda ortamdan s覺k覺lmadan uzamas覺 kolay :D vs.vs.hal覺yle b覺tmeyen puro gereks覺z konulara sokuyor 覺nsan覺 ancak churchill boy en az覺ndan y覺lda b覺r defa tuket覺lmel覺 der覺m.Bu b覺r nev覺 ar覺nma seans覺 olab覺l覺r .Muth覺s b覺r yaz aksam覺 manzara esl覺g覺nde yan覺mda k覺mse olmadan da key覺fle 覺ceb覺l覺r覺m :thumbup: keyifli i癟imler
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj m4ng0 » 10 Eki 2011, 21:26

繹yle d羹羹n羹yorum ve san覺r覺m genel eilim de bu y繹nde; Kiin daha k覺sa ve kal覺n yaz覺n ise daha uzun ve ince purolar覺 tercih etmekteyim. Ancak uzun derken Lancero, churchill veya corona eklinde deil... Robusto boy olarak alg覺nlanmas覺n asl覺nda ne denilmek istediini san覺r覺m hepimiz anlam覺 durumday覺z ancak vitola konusu olduk癟a kapsaml覺 ve hava arltar覺na bal覺 deyip bu forumdaki son g繹nderimi de daha da uzatmadan tamamlayay覺m.

Farkl覺 i癟erii olmas覺na ramen payla覺mlar覺n覺z ve konuya ilgiliniz i癟in kendi ad覺ma 癟ok teekk羹r ederim. Ancak bu forumda konudan keyif almak ger癟ekten 癟ok zor ve sorun olmaya balad覺. Site y繹netici ve sahipleri hakl覺 olarak imzama, mesaj覺ma ve i癟eriklerime m羹dahil olmakta ve nedense bir t羹rl羹 y覺ld覺zlar覺m覺z bar覺mamakta. Neyse..

Herkese keyili forumlar dilerim.
Kullan覺c覺 avatar覺
m4ng0

Kay覺t: 31 Ara 2009, 21:22

Mesaj 2fast4u » 11 Eki 2011, 12:05

zeng覺n 覺cer覺k bol ces覺t 覺c覺n m4ng0 devam d覺yorum.Elbette saat forumunun 覺c覺nde b覺r puro sayfas覺 ne kadar canl覺 tutulab覺l覺lr b覺lm覺yorum fakat TSF lifestyle b覺r seyler覺n baslang覺c覺 say覺lab覺l覺r.Konuya bu ac覺dan bak覺l覺rsa ortak b覺r nokta yakalan覺r der覺m.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Mesaj mech16 » 11 Eki 2011, 14:32

Her zamanki gibi konulara aktif olarak kat覺lamasam da izleyici olarak takipteyim.
Yazd覺klar覺n覺z覺 ilgiyle okuyorum.
襤lgiyi biraz daha artt覺rmak i癟in puro olay覺n覺 en batan balayarak ele alan yaz覺lar 癟ok faydal覺 olacakt覺r.
Yeni balayanlar i癟in puro se癟imi, saklanmas覺, gerekli aksesuarlar, bunlar覺n kullan覺m覺, puro k羹lt羹r羹 v.b. ile ilgili yaz覺lar覺n覺z覺 bekliyorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
mech16

Kay覺t: 03 ub 2010, 12:24

Mesaj 2fast4u » 11 Eki 2011, 15:44

mech cok ay覺p sen sordunda b覺z yazmad覺k m覺 arkadas m覺saf覺r geld覺 bu kadar cabuk yuklenme :lol:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Mesaj yakuza » 11 Eki 2011, 16:21

Evet mech16 ya kat覺l覺yorum. Bilgili 羹yeler zaman bulduklar覺 taktirde, d羹zenli bir ekilde en batan balayarak bilgilendirirlerse 癟ok ayd覺nlat覺c覺 olur, hem ilgi de artar. Benim de saklama koullar覺 ile ilgili bir iki sorum var. Humidorun i癟indeki nem %68-%70 civarlar覺nda, oda s覺cakl覺覺nda. Humidoru i癟 y羹zeyini (sedir) ilk kullan覺mdan 繹nce solisyonla saf suyu kar覺t覺r覺p bezle 覺slatt覺m. K覺sac覺 koullar覺n doru olduunu d羹羹n羹yordum, fakat baz覺 purolar覺n 羹zerinde bir iki tane 癟ok ufak beyaz覺ms覺 lekeler oldu. Bune ne yol a癟m覺 olabilir, bir de bunun geri d繹n羹羹 var m覺d覺r? =)
Kullan覺c覺 avatar覺
yakuza

Kay覺t: 14 Mar 2011, 07:25

Mesaj 2fast4u » 11 Eki 2011, 17:02

kutuyu arada b覺r havaland覺rmak gerek覺r d覺ye b覺liyorum.Ben覺m bas覺ma gelmed覺 fakat kutunun 覺c覺nde k羹f cok kere g繹zlemledim sonras覺nda tem覺zl覺k falan yapmak gerek覺yor.Ayr覺ca baz覺 purolar覺n d覺s sarg覺 yapraklar覺nda bu t覺p lekeler olusab覺l覺yor .Puro ne tur b覺r yap覺m el sarg覺s覺 mak覺na habanos yada dom覺n覺k m覺 merak ettim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

ncekiSonraki

D繹n TSF Puro - Cigars

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 11 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners