TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hayalimdeki Patek Philippe: 3670A

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hayalimdeki Patek Philippe: 3670A

Mesaj herofb » 18 Eki 2011, 23:45

Drk yazdı:Patek Philippe 3670A'nın fiyatı 240,000chf olarak açıklanmış yani yaklaşık yarım milyon TL. Anlaşıldı, hayalini bile kurmamıza izin yok.

devam edin konunun önünü kapatmayın :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj asymptote » 18 Eki 2011, 23:47

Bir arap şair demiş ki:
"Hayaller gerçek olsaydı, bu en güzel hayal olurdu.."
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj mlm » 18 Eki 2011, 23:51

Bond makrolar mükemmel çıkmış, teşekkürler.. :thumbup:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Bond » 19 Eki 2011, 00:35

Thevenin yazdı:Cikislar suradan o halde beyler :arrow: Papi esliginde dagilabiliriz

Bu ne ya :lol: Uymuş ama :D

Makroları beğenen arkadaşlara teşekkürler. :thumbup: 3 tane daha yükleyeyim sonra TSF SE için ayrı konuda paylaşırım burada objektif karşılaştırması açısından durum böyle gelişti, hemde biraz eğleniyoruz :)

asymptote yazdı:Bond reyiz döktürmüş resmen :D Exif bilgilerini verse de biraz ilham alsak ;) Bu arada Unitas'taki işçilik bence de çok güzel. :thumbup:

Asymptote exif bilgisini bilerek yüklemedim. Magari fotoğraf konusunda neredeyse yarı profesyonel olduğu için düşüncesini almak istedim. Henüz gelmedi foruma, ne diyecek diye merak ediyorum. Makine/Lens kombinesi şunların arasında, ödüllüymüş zaten EISA 2011/2012'den. :champ:

EISA 2011/2012 European Photo Awards :arrow: http://www.eisa.eu/awards/3/photo.html

Bu arada 2. fotodaki altın rengi çarkın bir kısmında yüzey doku bozulması var sanırım, hata buldum :)

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj asymptote » 19 Eki 2011, 00:40

gimme more :lol:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj magari » 19 Eki 2011, 13:51

Bond yazdı:Hazır fotoğrafçıları yakalamışken merak ettiğim bir konuyu soracağım. :) Mesela az önce deneme amaçlı kapalı mekanda oda ışığı ile flashsız çektiğim bu makro fotoğraflar çok mu kalitesiz veya başarısız yukarıdaki ultra özel mp-e65 objektifle çekilenlere göre?

Resim
Resim

Sevgili Bond geç oldu cevap kusura bakma ,sanırım fotoğrafları normal bir makro objektifle çekmişsin ve kroplamışsın objektifin mp-e65 ten aşşağı kalmaz büyütme oranı olarak mp-e65 belki çok daha detaylara inebilir ama normal makro objektifte bir saat mekanizması çekmek için yeterli olacaktır , kısacası tek fark büyütme oranı.
Oda ışığıyla fotoğraf çekince sıkıntılar şöyle oluyor ışığın şiddetinin az olmasında dolayı çok iyi keskinlik elde edilemeyebiliyor ve Kelvin derecesini yani ışığın rengini iyi ayarlamak zor olabilir , kullandığınız oda ışığının kelvin derecesi kaç acaba ?
www.serkanozaydin.com
Kullanıcı avatarı
magari

Mesaj Bond » 26 Eki 2011, 07:03

Magari ile telefonla konuşmuştuk buraya yazmayı unutmuşum. Söyleyince kandırdın bizi dedi ama kandırmadım aslında biraz eğlence olsun istedim ;)

Asymptote için makine ve non-objektif exif bilgisi veriyorum. :lol:

Casio Exilim EX ZR-100 / Future High Speed Pocket Sized Power & Technology Package For The Next Generation :D

Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj asymptote » 26 Eki 2011, 09:43

Kandırdın bizi reyiz :P Casio yu saatleri ve hesap makineleriyle biliyorduk biz, bu high tech makineyle optikte de başarılı olduklarını göstermiş oldular. :roll: Şu makineye bak arkadaş bir makro lensin dörtte biri fiyatına sahip ama dehşet yakın çekimler yapabiliyor :shock: D-SLR ye saygımı öldürdü resmen..
Kullanıcı avatarı
asymptote

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Merdo ve 168 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners