Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Arkadalar yeni ald覺覺m saatimin silikon kay覺覺n覺n ayar覺n覺 yapmak i癟in kesmem gerekiyor; ben de kesmeye k覺yam覺yorum Kay覺覺 kesmeden klips'i deitirerek bu sorunuma 癟繹z羹m bulabilir miyim B繹yle bir klips varsa nerden temin edebilirim(yan sanayi veya orjinal farketmez). Bu konuda yard覺mlar覺n覺z覺 bekliyorum 羹stadlar Umar覺m fotolar yard覺mc覺 olur. genilii 繹l癟t羹m 18 mm.
Bizim Steinhart TSF SE'lerdeki kelebek toka farkl覺 tarzda, kay覺 i癟inden ge癟ip istediin delie tak覺larak ayarlanabiliyor. Bu sebeple bu tarz baka kelebek tokada vard覺r herhalde bu silikon kay覺a ayn覺 sistemle uyabilecek. Silikon kay覺覺n u癟 k覺sm覺 a癟覺kta kalaca覺 i癟in g繹r羹nt羹 iyi olmayabilir 癟羹nk羹 biti yeri ona uygun bi癟imlendirilmemi gibi duruyor bu nedenle kesmek daha mant覺kl覺 sanki