TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

13 Kas覺m Antiquorum M羹zayedesi, 117 Y覺ll覺k Sertifikal覺 Patek

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

13 Kas覺m Antiquorum M羹zayedesi, 117 Y覺ll覺k Sertifikal覺 Patek

Mesaj espinosa » 28 Eki 2011, 13:45

Resim

13 Kas覺m'da Cenevre'de yap覺lacak a癟覺k artt覺rmada 癟ok 繹zel par癟alar al覺c覺lar覺n覺 bulacak
Antiquorum Auctioneers isimli m羹zayede evi yak覺nda 癟ok 繹zel bir par癟ay覺 sat覺a 癟覺kartacak. Bu sene Mandarin Oriental Cenevre'de 13'羹nc羹s羹 d羹zenlenecek olan "Important Modern & Vintage Timepieces" (nemli modern ve eski saatler) organizasyonunda 603 k覺ymetli par癟a al覺c覺lara sunulacak.

Bunlar aras覺nda 繹n plana 癟覺kan pembe alt覺ndan bir Patek Philippe. 1894'de Napoli'de yaayan Monsieur E. Hoesch'e 4.250 dolara sat覺lan saatin daimi takvimi (perpetual calender), kronograf, ay d繹ng羹s羹 takvimi var.

M羹zayedede orijinal Patek Philippe faturas覺 ve sertifikas覺 ile sunulacak olan saatin balang覺癟 fiyat覺n覺n 226 bin 700 dolar olaca覺 belirtildi ve yakla覺k 340 bin dolara al覺c覺 bulmas覺 bekleniyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
espinosa

Kay覺t: 03 Eki 2010, 21:04

Re: 13 Kas覺m Antiquorum M羹zayedesi, 117 Y覺ll覺k Sertifikal覺 P

Mesaj Frax » 28 Eki 2011, 17:16

117 y覺l faturas覺 ve sertifikas覺 ile durmas覺 a覺rt覺c覺.

M羹thi cep saatleri var mutlaka bir g繹z at覺n :) m羹zayedede yer alan dier saatler i癟in;

katalog :arrow: http://data.antiquorum.com/eng/flip/2011_Nov_GV/
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

Mesaj asymptote » 28 Eki 2011, 17:21

Frax yazd覺: m羹zayedede yer alan dier saatler i癟in;

katalog :arrow: http://data.antiquorum.com/eng/flip/2011_Nov_GV/

Teekk羹rle Frax, bu saat 癟ok pahal覺 biz dierlerine bakal覺m en iyisi.. :D
Edit: Bu arada linki kontrol edersen iyi olur. ;)
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Frax » 28 Eki 2011, 17:42

Kontrol ettim, bazen y羹klenme hatas覺 veriyor tekrar denemek gerekebilir :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

Mesaj deccoali » 01 Kas 2011, 15:13

bu katalogda alttaki fiyat balang覺癟 fiyatlar覺 san覺yorum, peki ne kadarl覺k artt覺r覺mlar s繹z konusu? yani 癟ok g羹zel cep saatleri var balang覺癟 fiyat覺 2000 SFr e bu fiyat nereye kadar gidiyor bilmek gerekir san覺r覺m :roll:
Kullan覺c覺 avatar覺
deccoali

Ya: 47
Kay覺t: 01 Mar 2011, 11:39

Mesaj asymptote » 01 Kas 2011, 17:04

Perpetual calendar ve quarter minute repeater komplikasyonlu LeCoultre cep saatinin balang覺癟 fiyat覺 4000 dolar. :? Yine komplikasyonsuz Patek Philippe kol saatinin balang覺癟 fiyat覺 5000 dolar. :? deccoali kapan覺 fiyatlar覺 ne olacak bakal覺m ben de merakla bekliyorum, fakat a癟覺l覺 fiyatlar覺n覺n en az birka癟 misli olaca覺n覺 tahmin ediyorum..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj deccoali » 01 Kas 2011, 23:03

asymptote yazd覺:Perpetual calendar ve quarter minute repeater komplikasyonlu LeCoultre cep saatinin balang覺癟 fiyat覺 4000 dolar. :? Yine komplikasyonsuz Patek Philippe kol saatinin balang覺癟 fiyat覺 5000 dolar. :? deccoali kapan覺 fiyatlar覺 ne olacak bakal覺m ben de merakla bekliyorum, fakat a癟覺l覺 fiyatlar覺n覺n en az birka癟 misli olaca覺n覺 tahmin ediyorum..

ite ben de buna a覺rd覺m yani gayet umut vaadeden rakamlarla a癟覺l覺yorlar, insan覺n birka癟 sene para biriktirip sonra gidip kat覺las覺 geliyor ama... :lol:
bakal覺m hele neticelensinler de biz de ona g繹re gelecek planlar覺m覺z覺 yapar覺z :D
Kullan覺c覺 avatar覺
deccoali

Mesaj deccoali » 18 Kas 2011, 16:06

m羹zayedenin hangi fiyatlarla sonu癟land覺覺n覺 繹renebileceimiz bir site var m覺 acaba bildiiniz :?: :roll:
Kullan覺c覺 avatar覺
deccoali

Sonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Skywalker34tr ve 214 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners