Siteye birkaç gündür takılıyorum. Aslında saatlere karşı hiç ilgim yoktu. Otomatik saatlerle ilgili de bildiğim tek şey anneannemin pilsiz, kurmasız çalışan seiko saatinden ibaretti. Hayret, hep merak ettiğim halde nedense hiç araştırmamışım nasıl çalıştığını

Biraz araştırdım son zamanlarda, anladım biraz biraz, acayip hoşuma gitti tabi... Saatlere karşı hiç ilgim olmadığından saat de kullanmıyordum. İlk saatimi hatırlamıyorum açıkçası ama hatırladığım ilk (ve kullandığım tek) saat, dedemden kalan big-ben marka quartz bir saat... Çok küçük olduğumu hatırlıyorum o saati kullanmaya başladığımda ama takmayı ne zaman bıraktığımı da hiç hatırlamıyorum. Her neyse, son zamanlarda saate ciddi biçimde ihtiyaç duymaya başlamıştım -cep telefonundaki saat pek zahmetli oluyordu

Şöyle iyi bir saat alayım, nasıldır acaba iyisi, nesinden anlaşılır iyi olduğu gibi sorular sayesinde(yüzünden) internetten araştıra araştıra gördüm ki, makul bir zaman dilimi içerisinde iyi bir saatimin olması mümkün görünmüyor: o iwc'ler, pp'ler, un'ler, vc'ler hayran bıraktı beni kendisine

Şimdilik bir Tissot LeLocle almayı düşünüyorum, bahsettiğim makul olmayan o zaman diliminin dışındaki ilk saatimin de iwc olacağını tahmin ediyorum şimdilik
Burayı da ekşide saatleri araştırırken gördüm, öğrendiğim de iyi oldu, epey memnunum şimdilik burada olmaktan... Pek yazamam muhtemelen, ancak düzenli olarak takip edeceğim bir yer. Hoş buldum cidden...