TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot Visodate 1957

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tissot Visodate 1957

Mesaj insatiable » 07 Eki 2011, 07:02

Thsx yazdı:
Archezia yazdı:Bugün bu saatin altın rengi olanını inceleme fırsatım oldu. Yaşıma göre oldukça klasik olmasına rağmen beğendim saati oldukça. Sadece biraz küçük durdu o sorun var. Ama benim baktığımın lugları bunun gibi değildi. Yani çıkıntı yok düz birleşiyordu. Ama benim en çok beğendiğim noktalarından biri o saatin. Görevliye anlatmaya çalıştım aynı model artık böyle üretiliyormuş ben öyle çıkıntı olanlardan arıyorum dedim. En son kataloğa bakınca ikna oldu. Ne yazıkki yeni üretilenleri lugları düz birleşiyor artık. Neden böyle birşey yaptılar anlamadım bu hali çok daha güzel bence. Yeni üretimlerin kodunun sonu 01 ile bitiyor. Benim baktığımın kodu T019.430.36.031.01'di katalogdaki ise T019.430.36.031.00. Sizinkinin sonu da 00 olması lazım ve çok daha güzel 01 lerden. Güle güle kullanın...

Bu saati nereden alabilirim? İnternet Sitesi veya Her hangi bir yer.

http://www.konyalisaat.com.tr/product_i ... .36.051.01

http://www.konyalisaat.com.tr/product_i ... .36.031.01
"saat, önce insanı gösterir, sonra zamanı."
Kullanıcı avatarı
insatiable

Mesaj splendes » 28 Eki 2011, 00:06

Le locke ve visodate arasında kararsız kaldım tam 1 hafta. En sonunda le lockeden yana tercihimi kullandım. Beyaz kadran kahve kordon ve siyah kadran sarı kasa siyah kordon mücevher gibi parlıyor

Resim
Resim

Ama tercihim tabiki le locke :thumbup:
Resim
Kullanıcı avatarı
splendes

Mesaj nbmc » 28 Eki 2011, 00:21

Foruma üye olmam ve hatta bu konuyu görmem biraz geç oldu ama inceleme fotoğrafları çok güzel. Özellikle detay fotoğraflar muhteşem. Güle güle kullanın.
Kullanıcı avatarı
nbmc

Mesaj tbey35 » 04 Kas 2011, 21:40

Merhabalar...
Foruma bir süre önce üye oldum. Genellikle izleme konumundayım. Akşam internet ebay da saat araştırması yaparken sizin bu saatin siyah kadranlı olanını gördüm ve çok beğendim. Benim gibi orta yaş insanlar için uygun sade ve şık bir saatti. Beyaz kadranlı olana bordo renkli kayışın daha çok yakışacağını sanıyorum. Tercih meselesi. Türkiye'de bu saatten var mıdır? Benim ilgim bir kullanıcıdan öteye geçmiyor. Ama burada çok bilgili arkadaşlar var. Bulduğum linki aşağıda veriyorum.

http://www.ebay.com/itm/TISSOT-MEN-AUTOMATIC-VISODATE-SAPPHIRE-CRYSTAL-LEATHER-T0194301605101-/360404209715?pt=Wristwatches&hash=item53e9c3d033

Moderasyon: Değiştir butonunu kullanarak uzun linkleri url koduna alınız lütfen. Kod butonu ileti yazdığınız bölümün hemen üzerinde URL olarak gösterilmiştir
Kullanıcı avatarı
tbey35

Mesaj tbey35 » 07 Kas 2011, 14:31

Offside yazdı:Bir iki ay önce aynı saatin siyah kadranlısını gözüme kestirip almaya çok yaklaşmıştım ki yazacağım bir kaç sebepten dolayı vazgeçtim (şimdilik).Bir çoğunuz vitrinlerde görmüşsünüzdür,saat fotoğraflarda göründüğünden daha şık (fotoğraflarda bile güzel durmasına rağmen).Fakat benim gibi elinde şemsiyeyle gezerken şemisiyesini bi yerde unuttuğunu düşünerek tırım tırım arayan dalgın(salak da denebilir) bir adam için 30 metre su geçirmezlik biraz az olmuş.Tarih göstergesi sadece date ile sınırlı olsaymış kadranın netliği için daha iyi olabilirmiş.Gece uykumdan arada sırada uyanan biriyim(hayır prostatım yok) saate bakmak için ışık yakmak istemiyorum.Son olarak 40 mm çapında bir saat ve günlük kıyafetle kullanıma oldukça uygun olmasına rağmen bence elbiseyle daha uyumlu olur.Ama bu eksilerin hiç biri saatin yakışıklılığını,harika logosunu,en önemlisi fiyat/performans kalitesini gölgelemiyor.Bu fiyata böyle bir otomatik Tissot almak bence çok ama çok akıllıca (Benim pazarlıkla aldığım fiyat peşin 720 TL siyah kadran 800TL beyaz kadrandı).Öncelikli hedefim olan Oris Bc4 small second'a sahip olduktan sonra sanırım sonraki saat bu olacak.umarım o zaman bende siyah kadranlısının bir kaç fotoğrafını eklerim.Güle güle kullanın,hayırlı olsun.

Sayın Offside...

Yaklaşık olarak aradan bir yıl geçmiş. Aldığınız fiyat TL cinsinden miydi? Yoksa istemeden yapılan bir hata mı? Çünkü bu marka saatlere bakıyorum, satış fiyatı hep CHF cinsinden. Ki, sizin teklif aldığınız dönemde 1 CHF yaklaşık 1$ seviyelerinde idi sanıyorum. Öyle tahmin ediyorum ki bu saatlerin satış fiyatları nerede olursanız olun aynı gibi geliyor bana. Örneğin İzmir'de de 720 CHF etiketi var. Ama yine de sorayım. Bu ürünü yurt içinde hesaplı alabileceğimiz bir yer var mıdır? Bu soruya herhangi bir arkadaşımız da cevap verebilir. Herkesin bayramını kutlar mutlu, kazasız, belasız ve sağlıklı günler dilerim.
Kullanıcı avatarı
tbey35

Mesaj SeRxx » 07 Kas 2011, 14:43

iyi bayramlar tbey35.
O zamanlar Frank düşüktü son zamanlarda frank uçtuğu için fiyatlarda yükseldi. Şu an fiyatı 720 CHF ve her yerde öyle. Nakit alındığında 1000 TL'ye alınabilir belki iyi bir pazarlıkla biraz daha aşağı çekilebilir. İnternet sitelerinde 1000 TL'nin biraz altında bulunabilir ama en mantıklısı güvenilir bir yerden iyi bir pazarlıkla almak gibi görünüyor. Kolay gelsin..
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj tbey35 » 07 Kas 2011, 15:05

serxx yazdı:iyi bayramlar tbey35.
O zamanlar Frank düşüktü son zamanlarda frank uçtuğu için fiyatlarda yükseldi. Şu an fiyatı 720 CHF ve her yerde öyle. Nakit alındığında 1000 TL'ye alınabilir belki iyi bir pazarlıkla biraz daha aşağı çekilebilir. İnternet sitelerinde 1000 TL'nin biraz altında bulunabilir ama en mantıklısı güvenilir bir yerden iyi bir pazarlıkla almak gibi görünüyor. Kolay gelsin..

Cevabınız için teşekkür ederim. Tavsiyenize uyacağım. Kesin almaya karar verirsem sıkı bir pazarlık yapacağım. Çünkü yurt dışı fiyatlara bakıldığında bir hayli fiyat farkı olduğunu görüyoruz. Pazarlık dediniz de, 1980 li yılların başı, İstanbul'a bir iş seyahatim olmuştu. Bu arada bir saate ihtiyacım vardi. Sirkeci'ye gittim. Bir saatçıya girdim. İçeride bir müşteri vardı. Beklemeye geçtim. Vatandaş Citizen bir saat için pazarlıktaydı. Alıcı son şu kadar veririm dedi. Satıcı kesinlikle olmaz dedi ve saati ona satmadı. Arada ciddi bir fiyat farkı yoktu. Olayı seyreden ben, saati sizin söylediğiniz fiyata alıyorum dedim ve aldım. O saati tam yirmi yedi yıl kulllandım. Hala saatte bir şey yok ama kordonun pim yuvası kırıldı. Tamir edilebilir, ancak ben saati emekliye ayırdım. Bu nedenle japon saatlerine güvenim vardır. Ama estetik yanı tartışılabilir. Bu anımı paylaşayım dedim. İstanbul pazarlık açısından İzmir'den çok daha iyi. İzmir için ucuza alma ümidim pek yok ama dediğim gibi karar verirsem deneyeceğim.
Kullanıcı avatarı
tbey35

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 35 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners