serxx; Apple basit eyleri g繹zden ka癟覺rmad覺覺 i癟in beyaz i4 piyasaya ge癟 癟覺k覺yor..

Ben 2G'den bu yana iPhone kullan覺yorum ve hi癟bir zaman da baka telefon kullanmaya gerek duymad覺m.. Etraf覺mda farkl覺 telefon kullanan insanlar var ( Nokia N8, muhtelif Blackberry ve HTC modelleri vs. ) ve hepsini az 癟ok inceledim.. Kullan覺c覺 dostu, kusursuz men羹s羹, sorunsuz ve zahmetsiz yaz覺l覺m g羹ncelleme destei bata olmak 羹zere daha iyi bir telefona rastlamad覺m..

zellikle 2006'da bu yana OsX kullanan ve Windows kulland覺覺 y覺llar覺n覺 askerlik g羹nlerini and覺覺 ekilde anan ben i癟in iPhone'dan daha iyi bir alternatif olduunu d羹羹nm羹yorum.. Elbette bu benim kiisel d羹羹ncem ve benim beklentilerim 繹zelinde ge癟erli..
Bizzat sat覺n almasamda elimden TAG Heuer ve Vertu'nun muhtelif modelleri de ge癟ti.. Bu tarz telefonlar i癟in g繹r羹羹m羹 k覺saca 繹yle 繹zetleyeyim; Evimde bir ad 106 ekran Toshiba Regza HD Ready LCD TV var.. Teknolijisi olduk癟a eski, g繹r羹nt羹 kalitesi g羹n羹m羹z koullar覺nda zay覺f, men羹 demode, ekstra port yok vs . vs. vs. imdi ben bu TV'nin kasas覺n覺 y覺lan derisi kaplasam, kenarlar覺na 0,25cr. p覺rlanta dizsem, LED'lerini mini Xenon LED'lerle deitirsem, butonlar覺n覺 da 18K alt覺ndan yapsam ne olur..? TAG Heuer MERIDIIST olur
IT 羹r羹nleri doas覺 gerei exclusive benliini en k覺sa s羹rede yitiren 羹r羹nlerdir.. Bu nedenle bir IT 羹r羹n羹ne extreme bir fiyat 繹demekte ben bir mant覺k g繹remiyorum.. Ha ger癟ekten bir cep telefonundan beklenen sadece exclusive olmas覺 ise o zaman zaten bahsi ge癟en zat'覺 muhteremin TAG Heuer MERIDIIST'i deil iki sene, iki saatten fazla istemesine gerek olmamal覺d覺r diye d羹羹n羹yorum