TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

En Çok Talep Edilen 8 Saat Markası (Chronos - 06/2011)

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: En Çok Talep Edilen 8 Saat Markası (Chronos - 06/2011)

Mesaj herofb » 07 Kas 2011, 12:13

Dun aksam yazacaktim ama yazilarini bolmek istemedim , eline saglik clk

Bu arada kaliteli iscilik ile bugdet saat sektorunun en onemli parcasi oris i unutmayalim :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj SeRxx » 07 Kas 2011, 12:22

Evet herojd, baksana Longines'i de unutmuşlar 8-)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Re: En cok talep edilen 8 saat markasi (Chronos - 06/2011)

Mesaj asymptote » 07 Kas 2011, 13:31

Clk yazdı:Ikinci sirada Patek Phillipe markasi geliyor. "Zamana yenik düsmeyen deger" basligi ile verilen doneler ....

2- Mekanizmalarinin neredeyse tamamini In House üretmesi ve tedarikcilerden bagimsiz olmasi. Bunun yaninda el isciliginde öncü rolü oynamasi.

Patek düz (kronosuz ve komplikasyonsuz) saatlerinde ETA' dan tedarik ettiği Lemania ları kullanıyor diye biliyorum. Üzerinde elbet çalışyordur, finishing çok daha iyidir vs.. ama sonuçta kullanılan bu mekanizmalar Lemania bazlı. Bu durum markayı tedarikçi bağımlı yapmıyor mu bir nebze?
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Clk » 07 Kas 2011, 15:17

Asymptote :thumbup: , o cümlenin altinda yatan mantik herhangi bir tedarikci aynen ETA'nin yapmis oldugu gibi ben artik seni tedarik etmiyorum derse, Patek Phillipe markasinin Breitling yada Omega gibi yüklü meblaglarda yatirim yapmasina gerek yok. Patek markasinin hem bu mekanizmalari üretebilecek ekipmani hem de el isciligi var. Yoksa 100% tedarikciden bagimsizlik gibi bir cümle mantik disi olur.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Frax » 08 Kas 2011, 00:00

Başkanım konunun hasını açmış ortalığı şenlendirmiş yine :D

Güzel bir konu olmuş, eskiden de oldukça tartışılan mevzular yine ortaya çıkmış. "Talep" kelimesi burada birçok anlamda kullanılmış ancak genel itibariyle 100 kişiye sorsalar da böyle bir liste çıkarmış gibi geldi bana. Ben Tag Heuer in de kendi sınıfında hem popularite hem de kalite olarak listede olması gerekenlerden biri olduğunu düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Clk » 08 Kas 2011, 09:49

Beyler, gönlünüzde ki marka ilk sekiz icerisinde degilse ben ne yapayim :D Ben Chronos'u arayayim da hemen listeyi ilk 20 olarak degistirsinler. Böylelikle herkes mutlu olur.

P.S. "Talep" bu yazida " sahip olunmak istenilen, arzulanilan" anlaminda kullanilmistir. Bunu kisaca hedefte ki ilk saat olarak algilayabilirsiniz...
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Eterna » 08 Kas 2011, 16:05

Keyifle okudum yazılanları. Paylaşım için teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj buTa » 22 Ara 2011, 23:29

Clk üstad, son 2 markayı,yani 9. ve 10. markaları yazdınız da ben mi farketmedim diye kendi kendime kızıyorum :D

Pardon zaten 8 markaymış. Sanki sizde 2 marka daha söyleyecekmişiniz zannettim. :D
Kullanıcı avatarı
buTa

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 198 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners