TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Panerai 318 " Birine Brooklyn Köprüsünü Satmak "

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Panerai 318 " Birine Brooklyn Köprüsünü Satmak "

Mesaj nickynick » 10 Kas 2011, 07:19

Resim
Resim
Resim
Resim

Görüntüde güzel saat değil mi? 150 adetle limitli,arka kapağında Brooklyn köprüsü engravingi olan, 4500$ fiyatıyla koleksiyonluk bir Panerai gibi duruyor. Ama işin aslı biraz farklı. Meraklı arkadaşın birisi arka kapağı açıyor ve karşısına çıkan görüntü şu:

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Hiç bir şekilde işleme tabi tutulmamış base Unitas mekanizma. Bırakın finishing vs, üzerinde Panerai ibaresi bile yok. Oysa katalogda bu modelin içinde OP II kalibre olduğu yazıyor:

Resim
Resim
Resim

TSF SE saatlerini alanlar mekanizmayı inceleme fırsatı bulmuşlardır. O paraya alınabilecek en güzel saat ve mekanizma benim gözümde. Herşeyiyle mükemmel. Ama 4500$ lık Panerai 318, böyle bir mekanizma ile çıkıyor karşımıza, hem de 150 adetle limitli özel bir serisinde. Tamamen hayal kırıklığı. Takdir sizin.

"Bu belki bir saatte yapılan yanlışlıktır","Olmaz böyle şey" dediğinizi duyar gibiyim. Sevgili TSF'liler, benim de tek temennim o yönde. Umarım bir hatadır, umarım bir yanlışlıktır. Panerai'den gelecek olan açıklamayı merakla bekliyoruz.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Re: Panerai 318 "To sell someone the Brooklyn Bridge*"...

Mesaj Thevenin » 10 Kas 2011, 08:08

Scandalo... Invicta terk. Ibretlik. Katalogdaki baz Unitas bile daha guzel gorunuyor. Helal Panerai reyiz :champ:

CEO'yu ben Signor Bonati bilirdim, Sülün Osman'mis meger :D

ResimResim

Saka tabii... Yani umarim :? :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Re: Panerai 318 * Birine Brooklyn Köprüsünü Satmak "

Mesaj 2fast4u » 10 Kas 2011, 15:57

panerai falan yalan . Steınhart tsf yı baz alarak konusuyorum her saatını bu kadar tıtız uretıp satıyorsa ve aynı zamanda özel siparıslerdekı urun gelıstırmelerı modellerınde standart hale getırıse(tsf modellemesi urun gamına kafadan girse) o gun fıyatlarının carpı 5 olacagı kanısındayım.Her konutugum arkadasın ben soylemeden gözü bır saate bu kadar takılır .Her bırı için ayrı ayrı kolumdan cıkartıp gunmetal mekanızmayı gostermek kayısını yakından görmek istemeleri ayrı bır keyıf .Konu fıyatına gelınce hepsinde saskınlık başgösterıyor ardından sadece 44 adet demek ise şok etkısı yapıyor.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj sadice83 » 10 Kas 2011, 16:11

Ben pan ın böyle bir şey yapabiliceğini zannetmiyorum ya şirketi karalamak için dışardan yapılan bir hareket veya alan kişinin şeytanlığı olabilir binlerce dolara satış yapan bir firmanın böyle bir ürün ü piyasaya sürerek adını lekelemesi ona milyonlarca dolara patlar.Kanatimi pan dan yana tutuyorum
Kullanıcı avatarı
sadice83

Mesaj Ozgur » 10 Kas 2011, 16:35

Panerai dan ve isim olan markalardan bu sekilde bir iscilik cikacagini sanmiyorum.
Festina lente
Kullanıcı avatarı
Ozgur

Mesaj drk » 10 Kas 2011, 18:49

Olay maalesef doğru ve sadece bu saate özgü bir "hata" değil, sanırım bütün 318'ler böyle.

Resim
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj cenk » 10 Kas 2011, 18:54

oldukça üzücü bir durum umarım panerai soruna bir çözüm bulma yoluna gider
Kullanıcı avatarı
cenk

Re: Panerai 318 " Birine Brooklyn Köprüsünü Satmak "

Mesaj drk » 10 Kas 2011, 20:57

Panerai'den resmi açıklama gelmiş, arzu edilmesi halinde saatlerin mekanizmaları katalogda belirtilen özelliklere sahip mekanizmayla değiştirilecekmiş.
Kullanıcı avatarı
drk

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 49 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners