İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
Teşekkür ederim DenizKSK. HydroConquest çok başarılı bir modeli benim de tercihlerim arasındaydı. ikisi de iyi saat umarım en kısa zamanda daha iyisine sahip olursunuz
serxx, yeni bağlandım. Tag Heuer için Amerika'da tanıdık sorunuza cevabım maalesef hayır. Artık para biriktirip, Türkiye'de de CHF nin düşmesi için dua edip, Drk ın da dediği gibi iyi pazarlıklarla uygun fiyatlar alabiliriz, belki de Plane Ocean'a bile bakabiliriz.
Çok teşekkürler Jazz Amerika da tanıdık yoksa mecbur buradan Bu gidişle Rolex Sub.' a çıkmayalım da Planet Ocean'ı 2-3 yıl sonra ancak yine yurtdışından almaya çalışırım çünkü Tr'de 5000 CHF'ye yakın fiyatı var Aquaracer 300m pazarlıkla 2700'e 500m'de 4500'e alınır. Ama ben sizin yerinizde olsam 500m almayacaksam Longines HydroConquest alırdım.
Saol Evidence valla ben kesinlikle hayır demem ama maddi durum hayır diyebilir gibi ama yaza doğru aquaracer olabilir gibi Bu saati biliyorum Longines'in Heritage serisinden ama pek beğenmemiştim yaşıma gitmez diye