TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Panerai 318 " Birine Brooklyn Köprüsünü Satmak "

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Panerai 318 " Birine Brooklyn Köprüsünü Satmak "

Mesaj nickynick » 14 Kas 2011, 22:27

serhat200 yazdı:Veeee doğru cevap drk tan geldi.
Pam 337

Yakisir ;)

Fotograflar nerede? :)
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj serhat200 » 14 Kas 2011, 22:42

Umarım yarin yükleyebilirim fotografları nicky.
Kullanıcı avatarı
serhat200

Mesaj msturan » 15 Kas 2011, 00:24

Hayırlı olsun serhat :champ:

Bekliyoruz fotoğrafları :)

Edit: Özellikle izlenesi mekanizmanın fotoları :)
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj cbaytan » 16 Kas 2011, 12:45

Böyle bir hata olurmu? İki seçenek var= ya biri mekanizmayı değiştirdi yada Panerai sahtekar, durumu bildirince Panerainin bu saati biz üretmedik diye açıklama yapması lazım, sonucu bekliyoruz. Ama bu arada terle paslanıp rezil olan meşhur kompozit gövdelerini düşününce Panera'iye olan güvenim iyice sarsıldı. Eğer bu konuda bu saat sahtedir diye bir açıklama yapmazlarsa o meşhur fosforlu boyalarını başka yerde kullanabilirler.
cbaytan

Mesaj asymptote » 16 Kas 2011, 12:48

serhat hayırlı olsun yeni saatin, iyi günlerde kullan :champ: Royal Oak ve Panerai' den sonra bir Patek bekliyoruz senden.. :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj drk » 16 Kas 2011, 14:09

Çelik kasa çizilince markayı mı suçluyorsunuz? Anodize alüminyum böyle birşey, maddeyi değiştiremezsinizki, o saati almazsınız olur biter. Karbon kasada lif lif ayrılıyor neden kimse bu konuda yazmıyor anlayamadım :) Ortadaki yanlışlık sahte mekanizma vs değil, sadece vaad edilen işlemelerin mekanizma üzerinde bulunmayışı.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj bavyerablue » 16 Kas 2011, 14:57

Drk yazdı:Çelik kasa çizilince markayı mı suçluyorsunuz? Anodize alüminyum böyle birşey, maddeyi değiştiremezsinizki, o saati almazsınız olur biter. Karbon kasada lif lif ayrılıyor neden kimse bu konuda yazmıyor anlayamadım :) Ortadaki yanlışlık sahte mekanizma vs değil, sadece vaad edilen işlemelerin mekanizma üzerinde bulunmayışı.

Ben de Drk'nın yorumu haklı buluyorum şu durumda. Konu açıldığından beri takip ediyorum ama teknik bilgim fazla olmadığı için muhakeme de edemedim başlarda.
Ancak görünen o ki Panerai herhangi bir şekilde inhouse bir mekanizma vaad etmemiş. Sonuçta atladığı nokta hiç bir müdahelede bulunmadan Unitas mekanizmayı kullanması, ki prestijli bir marka için afffedilir bir hata değil bu.
Ha, neden bu mekanizma ve neden bu kadar para diye tartışılacaksa da bunun sanıyorum modelin lanmanı yada piyasaya sürümü sırasında yapılması gerekirdi.
Yani adamlar ben Unitas bazlı mekanizma kullanacağım demiş, insanlar da satın almış değil mi?...
Kullanıcı avatarı
bavyerablue

Mesaj drk » 16 Kas 2011, 15:00

Eğer katalogda mekanizma olarak OPII değilde OPXXIX yazıyor olsaydı hiçbir sorun yoktu, belkide saatte değil matbaada sorun var :)
Kullanıcı avatarı
drk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 202 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners