mucadeleci » 02 Ara 2011, 01:53
arkadalar a癟覺kcas覺 bu forumu okuyup eta mekanizmay覺 arat覺rana kadar bende o yorumun etkisindeydim. o arkada benim mahalleden 癟ocukluk arkada覺m olmakla beraber bu foruma 羹yedir ama askerde olduu i癟in muhtemelen okuyamaz bunlar覺. kendi si benim g繹sterdiim flieger serisi saatler i癟in -i癟inde 癟in mal覺 taklit saatlerde kullan覺lan eta mekanizma var bir 繹zellii yok bence alma- demiti. belki de asymptote un dedii gibidir bana bunu anlatmaya 癟al覺m覺 olabilir zira kendisi benden daha 癟ok arat覺r覺r bu konular覺. benim niyetim ise hem swiss made hemde pilot saati olan bir saatle 1 tala iki ku vurmakt覺. haz覺r konusu gelmiken; flieger serisi saatler i癟inde stowa ve laco gibi eski ve bu serinin orjinalinin 羹retimine de kat覺lm覺 hemen hemen steinhart ile ayn覺 fiyatlarda saat 羹reten firmalar varken, TSF SE edition i癟in neden steinhart firmas覺 se癟ildiini merak ediyorum. bilgilendirirseniz sevinirim. ( l羹tfen yanl覺 anla覺lmas覺n bu bir eletiri deil bilgilenme istei zira ge癟en senede flieger serisi i癟inde yine en 癟ok steinhart 覺 beenmitim internetden g繹rd羹羹m kadar覺yla)
Zamana and olsun ki.....