Edit: Doruk paylaşım için çok teşekkürler

herojd11 yazdı:Açıkcası bende karışık duygular içindeyim bir seviyorum bir sevmiyorum yani LeBron , Sinatra falan OK ama bu tarz degerlere de dokunulmasa mı acaba![]()
bozok yazdı:herojd11 yazdı:Açıkcası bende karışık duygular içindeyim bir seviyorum bir sevmiyorum yani LeBron , Sinatra falan OK ama bu tarz degerlere de dokunulmasa mı acaba![]()
lebron konusunda malesef sana katılmıyorum o adam 16 yaşından beri sadece ticari amaçlar uğruna pompalanmış bi basketbolcu bundan kendide gayet memnun gibi duruyo
herojd11 yazdı:bozok yazdı:herojd11 yazdı:Açıkcası bende karışık duygular içindeyim bir seviyorum bir sevmiyorum yani LeBron , Sinatra falan OK ama bu tarz degerlere de dokunulmasa mı acaba![]()
lebron konusunda malesef sana katılmıyorum o adam 16 yaşından beri sadece ticari amaçlar uğruna pompalanmış bi basketbolcu bundan kendide gayet memnun gibi duruyo
bende zaten LeBron'a saat yapılması durumuna OK demişim yani adam zaten dediğin gibi tamamen ticari yani ister saatini yap ister yatak örtüsünü
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 271 misafir
|