Archy, eger okursan sana bir haber vereyim. Zenith'in en iyi yapabildigi is mekanizma üretmek. En son girisimleri de Tourbillon üretim maliyetlerini düsürmek. Su an Tourbillon mekanizmali bir saati 35.000 Euro civarina üretip satabiliyorlar. Zenith CEO'su Dufour üretim adetlerinin daha da artmasi ile fiyatlarin daha da düsecegini belirtti.
Bildiginden eminim

ama ben yine de tekrarlayayim. Günümüzde dünyanin en cok Tourbillon üreten ve satan firmasi Zenith. Akliniza binlerce adet gelmesin. Sadece yüz adet civarinda üretiyorlar. Nedeni ise bu saatlerin satilmamasi !!!!! Hani su teknigine hayran olunan, vaaaaaaaayyyyy iscilige bak denilen saatler var ya !!! Iste onlardan bahsediyoruz. Tipki yukarida ki gibi
AP, yukarida ki tarz saatler ürettigi icin batiyordu. Diger bir baslikta Drk arkadasimizin belirttigi gibi RO kurtardi. VC sadece yüksek fiyati ve tarihi ile piyasada tutunabilen bir marka. Sanat eseri kismina gelince piyasada bu isi sanatsal yapan tek firma ALS. Onlarda sene de sadece 5000 adet saat üretiyor.
Tüm bu bilgileri neden yazdigimi anlamissindir

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...