Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, TSF Special Edition Project B繹l羹m羹nde Steinhart Timepieces ve TSF 襤birlii 襤le retilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakk覺nda Detayl覺 Bilgilere ve Payla覺mlara Ulaabilirsiniz.
Deccoali forumdaki ar覺za sebebi ile senin saatin geri kalma mesaj覺 gitti, hat覺rlad覺覺m mesajlardan birisi idi. 2 g羹nde 1.5 dk geri kald覺 demitin gibi hat覺rl覺yorum. Clk cevap vermiti kontrol ve ayarlama i癟in san覺r覺m. Gelimeleri yazars覺n
evet bond. asl覺nda neredeyse g羹nde 1 dk geri kal覺yor. clk da bengisaati 繹nerdi, kendisine kiisel mesaj at覺p dan覺may覺 ve saati bak覺ma vermeyi d羹羹n羹yorum
arkadalar ben saati yeni g繹rd羹m. bu konuda yterince bilgim yok malum yeni 羹yeyim anlad覺覺m kadar覺yla 繹zel bir tasar覺m yap覺lm覺 site i癟in bununla ilgili en ba覺ndan gelimeleri 繹renmek i癟in can at覺yorum acaba bununla ilgili bilgi alabilir miyim forumda. imdiden teekk羹rler.
Retrograde bilgileri linkteki proje ana konusundan alabilirsin. Proje balang覺c覺ndan bitiine kadar olan t羹m s羹re癟 detayl覺 olarak yaz覺yor. Bu b繹l羹m i癟inde ise proje hakk覺nda 癟eitli ek bal覺klar mevcut.
eveet, nihayet bu akam 羹zeri makineyi 癟antadan 癟覺kar覺p evin teras覺nda bu g羹zel saati d羹zg羹n ekilde fotoraflayabildim d羹nyada benim i癟in en ve belki de tek 繹nemli marka olan Martin'e ait D-42 akustik gitar覺m覺n hardcaseinin 羹zerinde 癟ekmenin 癟ok anlaml覺 olaca覺n覺 d羹羹nd羹m en son kare moda blogger'覺 olan eimin koluna tak覺p 癟ektiim bir foto kendi blogunda da bolca kareleri olacak saatimizle
Cok tesekkurler Drk valla alaliberi kahve kayisla kullaniyordum siyah kayisa henuz daha bugun bilegime uygun delik actirabildim bundan sonra da esit agirlikli kullanirim gibi hissediyorum merete her kayis yakisiyor